Tgrt Haber
02 Mart 2017 10:30

Önder Açıkbaş'ın acı günü

Önder Açıkbaş, önceki gün babası Recep Açıkbaş'ı son yolculuğuna uğurladı.

Önder Açıkbaş'ın acı günü
önder açıkbaş, cenaze

Uzun süredir solunum yetmezliği tedavisi gören Recep Açıkbaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Önder Açıkbaş'ın acı günü

Baba Açıkbaş'ın cenazesi Bostancı Tatar Ağa Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Açıkbaş ailesini bu acı gününde dostları yalnız bırakmadı. Önder Açıkbaş, cenaze töreni süresince gözyaşlarına hakim olamadı.

ÖNDER AÇIKBAŞ KİMDİR?

Akademi İstanbul Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Önder Açıkbaş, sanat hayatına 1998 yılında başladı. Bir Demet Tiyatro ile başladığı tiyatro hayatı, BKM ve BKM Mutfak'ın sinema projelerine taşınmış ve birçok sinema ve televizyon dizisinde yer almıştır. 2009 yılında NTV'de yayınlanan “Güzel Haberler” programını Müjde Ar ile birlikte sunarak televizyon programcılığı yapmaya başladı. 2011 yılında Kanaltürk'te Önder Harikalar Diyarında isimli Talk-show programını sunmuştur. Bu programın ardından bir süre Okan Bayülgen'nin yaptığı televizyon programlarında yer aldı. Yine 2011 yılında şarkıcı Betül Demir'in "Ya Ya" ve "Mıknatıs" isimli şarkılarında klip yönetmeni olarak yer aldı. 2012 yılında FOX TV'de yayınlanan ve senaryosunu Gani Müjde'nin yazdığı Harem dizisinde yer alan oyuncu, TV8 kanalında da ÖTV isminde bir programda yapmıştır.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...