Tgrt Haber
05 Haziran 2018 15:34

Oyuncu Talat Bulut'tan büyük skandal iddiası

FOX ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin başrol oyuncularından Talat Bulut'un, sette kostüm sorumlusu olarak çalışan genç kadını taciz ettiği iddia edildi.

Oyuncu Talat Bulut'tan büyük skandal iddiası
Talat Bulut

Sosyal medyada hızla yayılan iddialar üzerine açıklama yapan dizinin yapımcısı ve MED yapımın sahibi Fatih Aksoy, konu hakkında taraflarla görüşeceğimi söyledi.

"İKİ TARAFLA GÖRÜŞECEĞİM"

Aksoy açıklamasında: "Bugün her iki tarafla da görüşeceğim. Bu çok ağır bir itham. Bu yüzden yanlış adım atmak, birilerini karalamak istemem. Sonra üzerime düşeni yapacağım." dedi.

"KONUYA SAHİP ÇIKANLARA TEŞEKKÜR EDERİM"

Ranini.tv sitesinin sahibi ve TV yazarı da Twitter'dan dizi setinde yaşanan taciz ile ilgili şunları yazdı: "Yasak Elma dizisinin setinde yaşanan tatsız bir sıkıntıyla ilgili bilgi geldi az önce. Yemin ederim olanları dinlerken kanım dondu. Başta Fatih Aksoy olmak üzere konuya sahip çıkan ve destek atan herkesi kalben tebrik ederim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...