Tgrt Haber
16 Şubat 2018 18:11

Payitaht Abdülhamid de bu akşam neler olacak? | Payitaht Abdülhamid 38.bölüm fragman

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Payitaht Abdülhamid yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin 38. bölümü 16 Şubat Cuma akşamı saat 20.00’de izleyenlerle buluşacak. Başrollerinde Bülent İnal, Özlem Conker ve Hakan Boyav’ın yer aldığı Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İşte Abdülhamid 38. bölüm 2. fragmanı...

Payitaht Abdülhamid de bu akşam neler olacak? | Payitaht Abdülhamid 38.bölüm fragman
payitaht abdülhamit bu akşam var mı,payitaht abdülhamitte neler olacak,payitaht abdülhamid 38. bölüm,payitaht abdülhamid 38.bölüm fragman

RT 1'de cuma akşamları ekrana gelen ve yayınlandığı günler reyting rekorları kıran Payitaht Abdülhamid dizisi, son bölümüyle yine izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Herkes yayınlanan son bölümün ardından Payitaht Abdülhamid'in 38. bölüm fragmanını merak etmeye başladı.

Payitaht Abdülhamit 37. son bölümde ne olmuştu?

Sultan Abdülhamid, kendini linç etmeye gelen, Parvus tarafından kandırılmış halk ile karşı karşıyadır. Abdülhamid, memleketini satacağına, kaçıp gideceğine inandırılarak galeyana gelmiş olan halkını teskin etmeye çalışır. Parvus ise, Abdülhamid’i böylesine zor bir durumun içine sokmanın keyfini sürmektedir.

Abdülhamid, öfkelidir. Parvus’a karşı büyük bir hamle yapar ancak Parvus arkasına Avrupa devletlerini almıştır. Avrupa’daki öğrencilerimizi tutuklatır. Bir yandan da Hüseyin Paşa’ya kurdurduğu ordu ile kalleşçe bir plan hazırlar.

Bidar Sultan, oğlu için endişelenirken, gerçek yüzü ortaya çıkan Firuze artık yolun sonuna gelmiştir. Ahsen, Murat’ın evlilik teklifini kabul ederken diğer yandan başka bir evlilik yıkılmak üzeredir. Seniha’nın Mahmud Paşa’nın peşine taktığı hafiye, ihaneti doğrulamıştır ve Mahmud Paşa eşyalarıyla birlikte kapının önünde bulur kendini.

Payitaht Abdülhamid 38. bölüm fragmanı:

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...