Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Mart 2014 15:12

Peker Açıkalın ameliyat oldu

Mitral kapak ameliyatı geçiren oyuncu Peker Açıkalın'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Peker Açıkalın ameliyat oldu
Oyuncu Açıkalın ameliyat oldu, Petek Açıkalın ameliyat oldu, Petek Açıkalın'ın son durumu, Petek Açıkalın'ın sağlık durumu,

Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticisi Prof. Dr. Ali Metin Esen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Açıkalın'ın daha önceden planlanan mitral kapak ameliyatı için 21 Şubat'ta hastaneye yatırıldığını söyledi. Açıkalın'a 3 yıl önce ICD kalp pili takıldığını belirten Esen, şunları kaydetti:
"Hastamızda bir kalp krizi atağı söz konusu değildir. Hastamızın, o dönemlerden bildiğimiz bir mitral kapak yetersizliği de vardı. Ancak hastalığın derecesi henüz ameliyat sınırlarında olmadığı için, hastamız 3 yıldır takibimizdeydi. Bir süredir ileri düzeyde bir mitral kapak yetersizliği söz konusuydu. Bu durum da kalbi zorlamaya başlamıştı. O nedenle acilen yapılan bir ameliyat olmadı. Yani planlı bir ameliyat gerçekleştirdik. Ön tetkikleri ayaktan yapılan hastamız geçen hafta hastaneye yatırıldı. 22 Şubat'ta da hastanemizde mitral kapak ameliyatı geçirdi. Hastamıza protez kapak takıldı." Açıkalın'ın ameliyatın ardından 2 yoğun bakımda tutulduktan sonra servise alındığını ifade eden Esen, "Şu anda durumu gayet iyi ve stabil. Bu hafta içinde de taburcu edeceğiz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...