Tgrt Haber
27 Şubat 2018 15:29

Popstar 2018 ne zaman başlıyor? Popstar 2018 jüri üyeleri kimler?

Beş yıl önce ekrana veda eden ‘Popstar’ yarışması, yeniden başlıyor. Popstar 2018 hayranları merakla 'Program ne zaman başlıyor?' merak etmeye başladı. Popstar 2018 jüri üyeleri kimler? haberimizden öğrenebilirsiniz.

Popstar 2018 ne zaman başlıyor? Popstar 2018 jüri üyeleri kimler?
popstar,

Türk televizyon tarihinin sevilen şarkı yarışmalarından Popstar, 14 Mart’ta Kanal D’de seyircisiyle buluşacak. Akgün Otel’de gerçekleşen İstanbul elemelerinde 16 saat boyunca adayları dinleyen Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan, Deniz Seki ve Can Bonomo, daha sonra gazetecilerle sohbet etti. “Her şey tatlı başlasın” diyen sanatçılar, birlikte pasta kesti. 

'15 YIL ÖNCE BAŞLAMIŞTIK'

‘Popstar’a 15 yıl önce, 2003’te başlamıştık” diyen Deniz Seki, “Herkes çok profesyonel. Reytingimiz bol olur inşallah” şeklinde konuştu.

Yaklaşık 10 gün önce mide küçültme ameliyatı olan 90’dan 83 kiloya düşen Deniz Seki ise “Ameliyatla tüm yüklerimden arındım. Hazmedemediğim her şeyi yok ettim. Ekranda, gözünüzün önünde eriyeceğim” dedi.

SUNUCU OSMANTAN ERKIR

Can Bonomo da “Bu jürinin bir parçası olmak benim için büyük şans” açıklamasını yaptı. Programın sunuculuğunu Osmantan Erkır üstleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...