Tgrt Haber
25 Nisan 2018 09:03

Sadettin Köpek öldürülünce indirim yaptı!

Geçtiğimiz hafta Diriliş Ertuğrul'a veda eden Sadettin Köpek karakterinin öldürülmesi dünyada da geniş yankıya neden oldu. Kuveyt'te bir restoranda Saadettin Köpek'in öldürülmesi nedeniyle yüzde 50 indirim yapıldı.

Sadettin Köpek öldürülünce indirim yaptı!
Sadettin Köpek,,diriliş

Reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey tarafından ormanda kellesi vurulan Sadettin Köpek'in ölümüyle sosyal medya karıştı. İzleyiciler rahatladıklarını söylerken, Instagram kullanıcıları, "Türkiye rahatladı", "İyice bakın öldü mü?" diye yorumlar yaptı. Dünyada birçok ülkede izlenen Diriliş Ertuğrul'da Saadettin Köpek'in ölümü her yerde konuşuldu. Sosyal medyayı sallayan dizi ile ilgili Kuveyt'te ilginç bir olay yaşandı. Katar'ın Al Khor şehrinde bulunan Ertuğrul isimli lokanta, Diriliş Ertuğrul'da Sadettin Köpek'in ölümünün ardından %50 indirim yaptı. Restoranın dışına ayrıca Kayı Boyu bayrağı da asıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...