Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 May 2016 01:09

Şafak Sezer'e stent takıldı

Bir süredir sağlığıyla ilgili ciddi sorunlar yaşayan oyuncu kalp krizi geçirdi, Şafak Sezer'e stent takıldı.

Şafak Sezer'e stent takıldı
şafak sezer, stent,

 

Oyuncu Şafak Sezer  kandil gecesi Hz. Yuşa Türbesi’ne ziyarete gitti. Türbe çıkışında arkadaşıyla Üsküdar'da bir mekana giden Sezer, bir anda fenalaştı. Apar topar hastaneye kaldırılan oyuncunun kalbine stent takıldı.

Daha önce 5 kez kalp ameliyatı olan oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye başvuran oyuncu Şafak Sezer'in, tedavisinin ardından taburcu edildiği bildirildi.

Acıbadem Hastanesi'nden yapılan açıklamada, sanatçının, dün akşam saatlerinde göğsünde sıkıntı ve çarpıntı şikayetiyle hastaneye başvurduğu belirtildi.

Şafak Sezer'in doktoru Acıbadem Kadıköy Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Sinan Dağdelen, şunları kaydetti:

"Hastamız Şafak Sezer, dün akşam göğsünde sıkıntı hissi ve çarpıntı şikayetiyle Acıbadem Kadıköy Hastanesi Acil Servisine başvurmuştur. Acil Serviste yapılan ilk tıbbi inceleme sonrasında uygulanan ilaç tedavisiyle rahatlatılmıştır. Bugün yapılan koroner anjiyografi (el bileğinden anjiyo) işlemi sırasında bir kalp damarına stent takılarak daralan kalp damarı açılmıştır. Klinik olarak tamamen iyi durumda olan hastamız Şafak Sezer, bu akşam taburcu edilmiştir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...