Tgrt Haber
04 May 2016 16:21

Şafak Sezer kalp krizi geçirdi

Kalp krizi geçiren Şafak Sezer'e doktorlar anında müdahale etti. Daha önce de 5 kez ameliyat olan Sezer'in kalbine stent takıldı.

Şafak Sezer kalp krizi geçirdi
şafak sezer, kalp krizi,

Fenalaşarak şekerinin düştüğünü zanneden Şafak Sezer, iki dilim pasta yiyince şeker komasına girdi. Hemen hastaneye kaldırılan Sezer'in şekeri 540'a yükseldi. Kalp krizi geçiren Şafak Sezer'e doktorlar anında müdahale etti. Apar topar hastaneye kaldırılan oyuncunun kalbine stent takıldı. Hürriyet'in haberine göre daha önce 5 kez kalp ameliyatı olan oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sezer, iki gün daha hastanede kalacak. Geçen ay sinir krizi geçirdiği için hastaneye kaldırılan Şafak Sezer'in hastanede bağırdığı görüntüler medyaya yansımıştı. Arkasından yatarak tedavi gören Sezer'in hastaneden kaçmaya çalışırken yakalandığı iddia edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...