Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Mart 2018 18:15

Sen Anlat Karadeniz dizisinin kadrosuna sürpriz isim

Çarşamba akşamları izleyicileriyle buluşan Sen Anlat Karadeniz’in 9. bölüm yeni fragmanında kadroya dahil olan yeni isim dikkat çekti. Ünlü oyuncu İlayda Çelik, Sen Anlat Karadeniz dizisine dahil oldu.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin kadrosuna sürpriz isim
sen anlat karadeniz,

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman'ın kadrosunda yer aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisi yeni bir oyuncuyu daha yanına aldı.

Çarşamba akşamları sevilerek izlenen Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra Sen Anlat Karadeniz dizisi de merak konusu olmaya başlamıştı.

Dram yüklü sahnelerin ağırlıklı olduğu Sen Anlat Karadeniz’in 9. bölüm fragmanlarıyla birlikte önemli ipuçları geldi. İlk fragmanda Mustafa ve Tahir arasındaki kriz dikkat çekerken; 2. fragmanda kadroya dahil olan yeni ismin rolü merak konusu oldu.

Daha önce Kara Gül dizisinin kadrosunda yer alan İlayda Çevik, diziye katıldı. Karagül dizisinde babasının ölümüyle birlikte annesinin en büyük destekçisi Maya karakterine canlandıran İlayda Çevik, kocasından gördüğü şiddetten kaçan genç bir kadını canlandıracak.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin kadrosuna sürpriz isim

"Projede yer almak heyecanlandırıyor"

Çevik, "Sen Anlat Karadeniz'de harika bir ekip ile çalışma fırsatı buldum. Osman Sınav gibi başarılı bir yönetmenle de aynı projede yer almak gurur verici. Çekimlerimiz Karadeniz'de devam ediyor. Buranın eşsiz doğasında çalışmak beni daha da heyecanlandırıyor" açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...