Tgrt Haber
23 May 2015 21:24

Sezen Aksu, 'Güya sesimi kaybetmişim'

Ev kazasında ayak bileğini kıran Sezen Aksu, iyileştikten sonra ilk konserini Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdi. Aksu, “Sesini kaybetti, o yüzden sahnede çok konuşuyor diyorlar, buna siz karar verin” dedi.

Sezen Aksu, 'Güya sesimi kaybetmişim'
sezen aksu, hamburg,

Evinde geçirdiği kaza sonucu ayak bileğini kıran Sezen Aksu, iyileştikten sonra İstanbul’da ilk konserini Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdi. Sahneye yardımcısının kolunda çıkan Aksu’nun verdiği kilolar da dikkat çekti. Ayak bileğinin ilk kırıldığında yaşadıklarını anlatan Sezen Aksu, “Sağlamken bu kadar hareket etmedim. Tekerlekli sandalye ile evde yapılmayacak ne kadar şey varsa yaptım. Keşke videoya çekseydim de sizlere o anları izletseydim” dedi.

Sahneye göz damlası istedi!..

Hayranlarından göz damlası isteyen Minik Serçe, “Bunu burada sizin gözünüzün önünde yapıyorum ki, o gözünüzde büyüttüğünüz insanların nasıl olduğunu görün diye... Onlar da normal bir insan” diye konuştu. Esprilerin ardından Aksu, şöyle konuştu: “Benim kadar sahnede çok konuşan yok. Sesini kaybetti o yüzden konuşuyor diyorlar, buna siz karar verin. Artık çok yoruldum sahneler beni çok yoruyor.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...