Tgrt Haber
09 Ağustos 2018 14:38

Simge Sağın: En güzel doğum günümü yaşadım

Genç jenerasyonun dikkat çeken isimlerinden Edis, dün akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi'ndeydi. Sanatçıyı dinlemeye giden Simge Sağın, konser sonrası kuliste kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Simge Sağın: En güzel doğum günümü yaşadım
simge sağın,

Edis, dün akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla bir araya geldi. Ünlü şarkıcıyı dinlemeye giden ünlülerden Simge Sağın, konser sonrası Edis'i tebrik etmek için soluğu kulisinde aldı. Doğum günü olan şarkıcıya sürpriz yapan Edis ve arkadaşları Simge Sağın'ın duygusal anlar yaşamasına neden oldu.

37 yaşına giren ünlü popçu, kuliste kendisi için pasta kesilmesi sonrası duygularını, "Bu akşam hem çok güzel bir konser izledim hem de en güzel doğum günlerimden birini yaşadım. Yepyeni bir yaş aldım bugün. Huzurlu, sağlıklı ve bol kahkaha ile geçecek uzun yıllar diliyorum, çok mutluyum" sözleriyle ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...