Tgrt Haber
09 May 2017 17:08

Son dakika haberi! İbrahim Erkal öldü mü? Resmi Twitter'dan açıklama geldi! | İbrahim Erkal Kimdir?

Son dakika! İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti. Beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti. Erkal'ın yapımcısı, sanatçının beyin ölümünün gerçekleştiğini açıkladı. İbrahim Erkal'ın resmi Facebook hesabından, ünlü sanatçının öldüğünü duyurdu. Ancak kaldığı hastaneden yapılan açıklamada, ''öldü'' haberleri yalanlandı.

Son dakika haberi! İbrahim Erkal öldü mü? Resmi Twitter'dan açıklama geldi! | İbrahim Erkal Kimdir?
ibrahim erkal,

Önceki gün beyin ölümü gerçekleşen şarkıcı İbrahim Erkal, hayatını kaybetti.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beyin ölümü gerçekleşen İbrahim Erkal'ın saat 22.10'da kalbinin de durduğunu belirterek, vefat ettiğini söyledi. 

Sağlam, "Değerli sanatçımız İbrahim Erkal bugün saat 22.10'da kalbinin de durması sonucu vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz." dedi.

Önceki gün beyin ölümü gerçekleşen İbrahim Erkal'ın, tıbbi destek ünitesine bağlı olarak kalp ve diğer organlarının hayati fonksiyonları sürdürülüyordu.

''BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ''

Sanatçı, tedavi gördüğü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde vefat etti. İbrahim Erkal'ın yapımcısı Polat Yağcı'nın bildirdiğine göre; İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti. 

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yapılan tedavi sonucunda sanatçının kan değerlerinde olumlu yönde düzelmeler olduğunu söylemişti.

Ancak Erkal'ın hayati fonksiyonlarında düzelme görülmediğini aktaran Sağlam, şunları aktarmıştı:

"Hastamızda, beynin hayati fonksiyonları açısından da düzelme görülmedi. Ancak kalbin çalışmasıyla ilgili düzensizlikler, ilaç ve solunum desteğiyle kontrol altında tutuluyor. Hastamızın yoğun bakım şartlarında yaşamsal destek tedavisine devam ediliyor."

Erkal, ailesinin talebi üzerine ileri tetkik ve tedavilerinin yapılabilmesi amacıyla 29 Nisan'da bulunduğu özel hastaneden alınarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilmişti.

Ajanslardan düşen son bilgilere göre, ünlü sanatçı İbrahim Erkal, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

ACI HABER FACEBOOK SAYFASINDAN DUYURULDU

Acı haber, İbrahim Erkal'ın aile üyeleri tarafından yönetilen resmi Facebook sayfasından duyuruldu. Yapılan açıklamada "Değerli sanatçımız İbrahim Erkal, tüm çabalara rağmen hakkın rahmetine kavuşmuştur. Dualarımız birlikte olsun, dileğimiz tek olsun, mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun" ifadelerine yer verildi.

 İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti. Evinin garajının önünde yerde baygın halde komşusu tarafından bulunan ve uzun süredir hastanede tedavi gören ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti. Evinin otoparkında baygın halde bulunan ve beyin kanaması ön tanısıyla hastaneye kaldırılan şarkıcı İbrahim Erkal'ın, hayati tehlikesinin sürdüğü bildirilmişti.

Son dakika haberi! İbrahim Erkal öldü mü? Resmi Twitter'dan açıklama geldi! | İbrahim Erkal Kimdir?


İBRAHİM ERKAL'IN RESMİ TWİTTER HESABINDAN YAPILAN PAYLAŞIM

Son dakika haberi! İbrahim Erkal öldü mü? Resmi Twitter'dan açıklama geldi! | İbrahim Erkal Kimdir?

HASTANEDEN "ÖLMEDİ" AÇIKLAMASI

CNN TÜRK'ün sorularını yanıtlayan doktorlar ise Erkal'ın stabil durumun devam ettiğini söylediler.

DHA: BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

DHA'nın haberinde ise beyin kanaması nedeniyle tedavi gören sanatçı İbrahim Erkal'ın beyin ölümünün gerçekleştiği ancak hayati fonksiyonlarının devam ettiği belirtildi.

İbrahim Erkal kimdir?

İbrahim Erkal (d. 10 Ekim 1967; Narman, Erzurum), Türk şarkıcı, söz yazarı, besteci ve oyuncu. 1984 yılında İbrahim Güzelses adıyla "Sarhoş Baki (Erzurum Türküleri)" adlı ilk albümünü çıkardı. Fakat sesini duyuramadı. 1994 yılının ilk ayında kendi adıyla çıkardığı ilk albümü Tutku adlı albümünü yayınladı. Bu albümle sesini duyurmayı başardı ve müziğiyle insanların ilgi odağı oldu. 1995 yılının ilk aylarında Sıra Bende/Aklımdasın adlı ikinci albümünü yayınladı. Albümdeki, "Sevmesende Olur" ve "İnsafsız" gibi şarkılar ön plana çıktı. 1996 yılının yaz aylarında üçüncü albümü Gönlünüze Talibim çıkmıştır. Albümün çıkış parçası olan "Unutmayacağım" yayınlanmıştır ardından ikinci parça "Canısı" yayınlandığında albüm büyük bir patlama yaşadı. Albüm listelere girdi ve satışları oldukça yükseldi. Albümdeki bir şarkı hariç hepsinin sözü İbrahim Erkal'a aitti. Daha sonra albümden "Erzurum'a Gel" adlı şarkı yayınlandı. İbrahim Erkal, ülke çapında tanındı. Albümün büyük başarısından sonra, Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde dört dalda aday gösterildi ve ikisini kazanarak geceden iki ödülle birden ayrıldı. 1997 yılında Canısı adlı TV filminin baş rolünde Emine Ün ile birlikte oynadı. Film yayınlandığı gün çok reyting alınca dizi olarak yayınlanma kararı alındı. Aynı yıl Canısı adıyla STAR'da dizi olarak yayınlanmaya başlandı. Daha sonra dizi SHOW'a geçti ve 1998 yılında ekranlara veda etti.

1998 yılında dördüncü albümü Sırılsıklam çıktı. Albümden ilk olarak "Güllerede Küstüm" adlı şarkı yayınlanan ilk parça olmuştur. Ardından diğer hit şarkısı "Gavurun Kızı" parçasını yayınladı. Albüm oldukça beğenildi ve iyi bir satış grafiği çizdi. Albümden son olarak albümün en fazla ses getiren parçalarından birisi olan "Sen Aldırma" adlı parçayı yayınladı. Albümün adını taşıyan parçanın Eylül 1998 tarihinde dizisi yayınlanmaya başladı. 5 Ocak 2000 tarihinde beşinci albümü De Get Yalan Dünya'yı çıkardı. Albümle aynı adı taşıyan "De Get Yalan Dünya" adlı parça döneme damgasını vurdu. Ardından albümden bir parça daha yayınladı. 2001 yılında Su Gibi albümünü çıkarmıştır. Albümdeki "Aşkından Yanayım Mı (Gönül)" parçası döneme damgasını vurdu. Radyolarda ve televizyonlarda sıkça gösterildi. Ardından Aşkname, (2002), Gönül Limanı (2004), Yüreğinden Öpüyorum - Gülüm (2006), Aranağme (2008), Burnumda Tütüyorsun (2011) ve Nefes 1 (2015) albümlerini çıkardı.


DAHA ÖNCE YAPILAN SAĞLIK DURUMUYLA ALAKALI AÇIKLAMA

İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili resmi Facebook hesabından açıklama yapıldı.

12 Nisan'da beyin kanaması geçirip hâlâ yoğun bakımda tutulan şarkıcı İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili resmi Facebook hesabından açıklama yapıldı.

12 Nisan'da Maltepe'de evinin otoparkında baygın halde bulunan ve beyin kanaması geçirdiği anlaşılan İbrahim Erkal apar topar hastaneye kaldırılmış ve bir süre sonra da ameliyata alınmıştı.
 

İbrahim Erkal'dan bir iyi bir kötü haber
 
O tarihten itibaren yoğun bakımda tutulan İbrahim Erkal’ın sağlık durumu hakkında zaman zaman ortaya atılan asılsız iddialar ailesini çok yıprattığından dolayı, kendisi adına açılan resmi sosyal medya hesabından sanatçının sağlık durumuyla ilgili açıklama yapılıyor.
 
Şimdilerde, Ümraniye eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren İbrahim  Erkal’ın doktoru Doç. Dr. Necdet Sağlam, geride bıraktığımız gün bir açıklama yapmış ve yapılan tedavinin Erkal'ınn kan değerlerinde olumlu yönde düzelmeler yaptığını ancak hayati fonksiyonlarda düzelme olmadığını söylemişti.
 
RESMİ HESAPTAN AÇIKLAMA
 
Doktorun bu açıklamasının ardından yanlış anlaşılmaların önüne geçmek ve takipçilerini bilgilendirmek isteyen İbrahim Erkal’ın yakınları sanatçının Facebook hesabından bir açıklamada bulundu ve şunları yazdı:
 
''Sanatçımız İbrahim Erkal’ın durumunda değişiklik yoktur. Yoğun bakım tedavisi devam etmektedir. Dualarınızı eksik etmeyin.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...