Tgrt Haber
28 Kasım 2017 14:42

Survivor Cumali Akgül Kimdir? All Star Cumali Akgül nasıl seçildi?

Survivor Cumali Akgül Kimdir? All Star Cumali Akgül nasıl seçildi? Survivor All Star 2018 kadrosu netleşmeye başladı. 2018 şubat ayında başlayacak olan Survivor'un ilk yarışmacısı Cumali Akgül olmuştu. Peki bu Cumali Akgül kimdir, neden, nasıl seçildi? detaylar haberimizde...

Survivor Cumali Akgül Kimdir? All Star Cumali Akgül nasıl seçildi?
cumali akgül,cumali akgül kimdir,cumali akgül neden seçildi,cumali akgül 2018 survivor

Survivor All Star 2018 kadrosu netleşmeye başladı. 2018 şubat ayında başlayacak olan Survivor'un ilk yarışmacısı Cumali Akgül olmuştu. Peki bu Cumali Akgül kimdir, neden, nasıl seçildi? detaylar haberimizde...

CUMALİ AKGÜL KİMDİR?

Cumali Akgül Iğdır doğumlu ve 32 yaşında. Evli ve dört çocuk babası olan daha önce de Survivor’a başvuru yapan ancak kabul edilmeyen Akgül, Iğdır’dan İstanbul’a 50 günlük yürüme serüveninden sonra “hayallerinizi bırakmayın inancın sonu başarıdır” sloganı ile gündeme oturdu ve yarışmaya katılma hakkı kazandı.

Survivor Cumali Akgül Kimdir? All Star Cumali Akgül nasıl seçildi?

CUMALİ AKGÜL NEDEN, NASIL SEÇİLDİ?

Survivor katılmak için her yolu deneyen ve Acun Ilıcalı’ya bir türlü ulaşamayan Cumali Akgül’ün, son çare olarak sesini duyurmak ve yarışmaya katılmak amacıyla Iğdır’dan İstanbul'a, yaklaşık bin 500 kilometre yol yürüdü.

Iğdır Suveren Köyü’nden Cumali Akgül, Survivor yarışması için müracaatta bulundu. Müracaat ettikten sonra dikkat çekmek için bir hafta önce Iğdır’dan yola çıkan Cumali Akgül, Kars’a, ulaştı. Kars’tan Erzurum'a hareket eden Akgül, yürüyüşünü yarışmanın yayınlandığı televizyon kanalının önünde sonlandırdı.

32 yaşında olan Cumali Akgül, Survivor yarışmasının kendi yaşam tarzını yansıttığını bundan dolayı yarışmaya müracaat ettiğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...