Tgrt Haber
04 Nisan 2017 15:47

Survivor 4 Nisan kim elendi belli oldu | Survivor'da adaya kim veda etti | Erdi Sabriye Adem Berna kim elendi

Survivor'da kim elendi, heyecan hız kesmeden devam ediyor. Survivor'da adaya kim veda etti? Survivor'da kim gitti. Survivor'da bu hafta gergin anlar yaşanıyor. İki takımdan da ikişer isim çıkması üzerine takımlar gerildi. Ünlülerde Sabriye ve Serhat'ın kavgası olayın tuzu biberi oldu. Peki Survivor'da adaya kim veda etti? 4 Nisan Survivor eleme sonuçları. Erdi, Sabriye, Adem ve Berna potaya giren isimler... Survivor'a dair tüm merak edilenlere sitemizden ulaşabilirsiniz

Survivor 4 Nisan kim elendi belli oldu | Survivor'da adaya kim veda etti | Erdi Sabriye Adem Berna kim elendi
survivor,2017 survivor,survivor eleme,survivor kim gitti,survivor adaya kim veda etti,survivor kim elendi,tv8,survivor elenen isim,survivor yeni bölüm izle,survivor tv8 canlı izle,erdi,erdi ünver

2017 Survivor'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Survivor'da adaya kim veda etti? Survivor'da kim gitti. Survivor'da bu hafta gergin anlar yaşanıyor. İki takımdan da ikişer isim çıkması üzerine takımlar gerildi. Ünlülerde Sabriye ve Serhat'ın kavgası olayın tuzu biberi oldu. Peki Survivor'da adaya kim veda etti? 4 Nisan Survivor eleme sonuçları. Erdi, Sabriye, Adem ve Berna potaya giren isimler... Survivor'a bu hafta elenen isim Erdi oldu.

Survivor'da kim elendi? Survivor'da adaya kim veda etti? 4 Nisan Survivor'da elenen isim kim oldu? Birleşme partisine bir hafta kala Survivor'da son eleme yaşanıyor. Birleşme partisini hangi isim göremeyecek merak konusu oldu. Survivor'da iki adada gerginlik hakim. Erdi oyun sonrası sevince katılmadı, Sabriye ile Serhat arasındaki gerginliğe ise Acun ılıcalı el attı. Sabriye'nin adadan diskalifiye olması beklenirken, Ilıcalı Sabriye'den bir daha olmayacağına dair söz aldı. Pişmanlığını dile getiren Sabriye ise Serhat ve herkesten özür diledi. Gönüllülerden Erdi ve Berna, ünlülerden ise Adem ve Sabriye. Peki bu hafta adaya kim veda etti? Erdi oylarına güveniyor. Sabriye ise halka... survivor eleme , survivor kim gitti , survivor canlı izle , 4 Nisan Survivor eleme sonuçları , survivor kim elendi gibi tüm merak edilenler haberimizde.

SURVİVOR ERDİ ÜNVER KİMDİR?

TV 8 ekranlarında yayınlanan, sekiz kadın sekiz erkeğin Survivor 2017'ye gitmek için yarıştığı Göz6 yarışmasına katılan Erdi Ünver, bu yarıştan erkek takımının şampiyonu olarak ayrılarak Survivor'a gitmeye hak kazandı.

Erdi Ünver, 1988 yılında doğdu. İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver, Kırklareli’li olup aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden Mezun olmuştur. Amatör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır.

Survivor 4 Nisan kim elendi belli oldu | Survivor'da adaya kim veda etti | Erdi Sabriye Adem Berna kim elendi

MERAK EDİLEN BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

Eleme adayları Survivor'a veda etme stresi yaşarken potanın dışında kalan isimler birleşme partisi için heyecan içerisinde. Survivor birleşme partisinin muhteşem olacağı haberini Acun Ilıcalı son bölümde gerçekleşen konseyde verdi. Acun Ilıcalı muhteşem bir birleşme partisi için hazırlıkların yapıldığını söyledi. Parti sonrasında Ünlüler ve Gönüllüler aynı adada yaşamaya başlayacak. Peki, birleşme partisi ne zaman? Birleşme partisi Survivor 2017'deki son elemenin ardından gerçekleşecek. Buna göre önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi beklenen birleşme partisi ile ilgili kesin bir gün henüz yok.

2017 SURVİVOR'DA SON GELİŞMELER

Survivor'da dün akşam ödül oyununda hırslı bir performans sergileyen ünlüler takımı iki setide alarak ödül oyununa uzanan takım oldular. Ödül oyununu kazanan takım kahvaltı sofrasına oturdu..

survivor, survivor 2017, survivor yarışma, Survivor konsey

CEZA OYUNU KAYBETTİRDİ

Geçtiğimiz haftalarda oynanan ceza oyununu kazanan ünlüler takımı bu oyunun faydasını dün akşam gördü. Gönüllüler takımı oyunlara 1-0 geriden başlayınca ünlüler takımının kazanma şansı arttı

Survivor 4 Nisan kim elendi belli oldu | Survivor'da adaya kim veda etti | Erdi Sabriye Adem Berna kim elendi

ŞAHİKA SEMA'DAN HESAP SORDU

Sabriye tartışma yaşanan gecenin ardından Şahika'ya giderek Sema'nın ona küfür ettiğini belirtti. Şahika, Sema'nın yanına gidip konuyu anlatırken, tartışmanın yaşandığı gece ona küfür edip, etmediğini sordu. Bunun üzerine Sema seninle muhatap olmak istemiyorum diyerek oradan uzaklıştı.

Survivor 4 Nisan kim elendi belli oldu | Survivor'da adaya kim veda etti | Erdi Sabriye Adem Berna kim elendi

ACUN ILICALI SABRİYE'Yİ UYARDI

Acun Ilıcalı dün akşamki ödül oyunu öncesinde Sabriye'yi uyararak 'bir noktaya kadar gerginliği, tartışmaları kabul edebiliriz, ama dün akşam yaşananlar artık limiti doldurdu' dedi. Sabriye'den bir daha böyle bir şey yaşanmamasını Acun Ilıcalı, Sabriye'nin Serhat'tan özür dilemesi üzerine olayı kapattı. Fakat bunun tekrar yaşanması halinde çok ağır yaptırımların geleceğini açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...