Tgrt Haber
17 Haziran 2015 10:37

Survivor'dan elenen Serenay'dan Hakan itirafı

Survivor All Star'ın 15 Haziran'da yayınlanan bölümünde adaya veda eden isim olan Serenay, Survivor All Star'a veda ettiği konseyin hemen ertesi gününde çok özel açıklamalarda bulundu.

Survivor'dan elenen Serenay'dan Hakan itirafı
survivor, hakan, serenay,

İşte Serenay Aktaş'ın o çok özel açıklamarı; "Bu yıl ki Survivor son 10 yılın en iyileri yarıştığı için tabi ki daha zordu.Hem ada olarak, hem yemek konunda, hem oyunların zorluğu ve en çok da yarıştığın insanlar konusunda zordu. 

Tam bir Kurtlar sofrasıydı. Bu sofrada kimi doğru yolu seçti, kimisi çakallık peşindeydi. Ada da en yakın olduğum insan Merve Oflaz'dı. Ardından zor günümde yanımda olan bana elini uzatan Hakan oldu. Hakan çok matematikçi bir adam, çok hesap yapıyor ama normal hayatında da böyle bir adam. Hakan benim başım darda iken bana el uzattı. O yüzden ben Hakan'ın samimiyetine inandım. Neden bu kadar Turabi ile tartıştılar bende anlamıyorum. 
Turabi beni Hakan'a çok güvenmemem konusunda uyardı. Geçen sene de Merve'ye güvenme demişti ama bu sene yanıldı beni Hakan değil Doğukan hançerledi. Sanıyorum hem Hakan hem de Turabi dik kafalı ve sözlerini esirgemeyen insanlar o yüzden bir türlü anlaşamadılar. Merve ile oyunlar harici hiç bi yakınlaşmam olmadı. Takım olarak tekrar yakınlaşma kararı aldığımızda Merve'ye karşı güvensizliğimi ve geçen sene olanları unutmadım ama bir kenara koyma kararı aldım ve oyunlarda ona daha fazla destek vermeye çalıştım. Ama ne adada ne de bundan sonra bir muhabbetimin olması söz konusu olamaz.

Ben bu zamana kadar oyunlarda kimseye karşı sesimi yükseltmedim ve hatasını da söylemedim sadece orada bir kez o da düşük ses tonuyla söyledim. Buna karşılık Hakan bana bağırarak beni bastırdı. O yüzden sonrasında çıktığım oyunları kazanamadım. Zaten ada da herkesin gücü bana yetiyordu. Seslerini bana çıkarabiliyorlardı, bunu abi dediğim Hakan da yaptığı için Hakan'a kırgınım hala. Doğukan eğer Hakan ya da beni seçmek zorunda olup da beni yazsaydı sıkıntı olmazdı. Doğukan elenmekten çok korktuğu için beni söyledi. 100 günlük macera için 100 yıllık vicdan azabı çekemem. Doğukan'ın başka seçeneği var iken geçen sene bana aynı darbeyi vurmuş Merve ile iş birliği yaparak bana bunu yapması benim çok zoruma gidiyor.Konseyde 2 Serenay ismi çıkınca şok oldum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...