Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Mart 2018 13:53

Survivor Emre eleme potasında | Survivor All Star Emre Durak elendi mi kimdir?

Survivor Emre kimdir? Survivor 2018 Emre Durak kimdir? eleme potasına giren Emre için merak edilen konular arasında. Survivor’ın sıkı takipçileri internet üzerinden Survivor Emre elendi mi merak ediyor. İşte detaylar...

Survivor Emre eleme potasında | Survivor All Star Emre Durak elendi mi kimdir?
survivor,survivor emre,survivor emre elendi mi,survivor emre kimdir?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Cumali, Melih'i seçti. En iyi performans dokunulmazlığını kazanan Anıl ise Emre'yi seçti. Survivor Emre Durak eleme potasına girdi. Peki Survivor Emre elendi mi? Survivor Emre kimdir?

SURVİVOR EMRE KİMDİR? SURVİVOR EMRE DURAK KAÇ YAŞINDA?

Survivor All Star yarışmasına sonradan dahil olan Emre Durak Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri bölümü mezunudur.

Dublörlük yaptığını belirten Emre Durak ayrıca doğa sporları ile ilgilenmektedir. Sıkça doğa, orman ve dağ yürüyüşlerine katılan Emre Durak ayrıca Çılgın Goril isimli youtube kanalı ile youtuber olarak internet dünyasında yer almaktadır. Kanalında tehlikeli ve aksiyon dolu videolar yayınlamaktadır.

Bireysel spor koçu, Doğa Sporları Eğitmenliği yapmakta aynı zamanda, boks, fitness ve akrobasi ile ilgilenmektedir. Boks geçmişinde bir çok madalya kazanan Emre Durak 1995 yılında dünyaya gelmiştir. Yarışmaya Adana Seyhan‘dan katılmıştır. Özellikle sosyal medya hesaplarında yapmış olduğu inanılmaz hareketler ile dikkatleri üzerine çeken Emre Durak tam bir Survivor yarışmacısı olabileceğini videolar ile kanıtlamıştır. İkizler burcudur.

Survivor Emre eleme potasında | Survivor All Star Emre Durak elendi mi kimdir?

ADA KONSEYİNDE KİM KİMİ SEÇTİ?

Ada Konseyi'nde ekrana yansıyan görüntülerde genel olarak Emre ve İpek'in yazıldığı görüldü. İşte, yarışmacıların seçimleri;

Cumali Emre'yi seçti
Hakan Emre'yi seçti
Yağmur İpek'i seçti
Melih İpek'i seçti
Funda İpek'i seçti
Ramazan İpek'i seçti
Emre İpek'i seçti

Tüm bu oylamanın sonucunda kutudan 6 İpek ve 2 Emre çıktı. Bunun sonucunda ilk eleme adayı İpek olmuş oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...