Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Haziran 2018 22:33

Survivor Kıbrıs'daki finale kim kaldı hangi isim belli oldu! Survivor finale Adem mi Nagihan mı kaldı?

Survivor'da Kıbrıs'daki finale kim kaldı? bugün resmen belli oldu. Survivor 2018'de finale sayılı günler kala Kıbrıs'ı garantileyen ilk isim belli oldu.

Survivor Kıbrıs'daki finale kim kaldı hangi isim belli oldu! Survivor finale Adem mi Nagihan mı kaldı?
survivor finale kim kaldı,survivor kıbrıs finali,survivor finalde kim olacak

Survivor'da Kıbrıs'daki finale kim kaldı? Survivor'da sembol finali için son oyun. 104. bölümü ile ekrana gelen Survivor'da Adem ve Nagihan Kıbrıs'taki finaller için karşı karşıya geldi.Survivor finale Adem mi Nagihan mı kaldı? bugün merak edilen sorulardan.

Survivor Kıbrıs'daki finale kim kaldı hangi isim belli oldu! Survivor finale Adem mi Nagihan mı kaldı?

Sembol finalinde birinci olan isim Kıbrıs'ı garantileyecekti. Sembol oyunlarının finalinde Nagihan Karadere'yi 5-1 yenen Adem Kılıççı sembol şampiyonu olarak Kıbrıs'taki büyük finale gitmeyi hak kazanan ilk yarışmacı oldu. Alp Kırşan : Adem Kıbrıs'ı garantilemiş olsan da dokunulmazlık oyunlarında oynayacaksın. Çünkü yanında verilen ödüllerden yararlanman ve elenme adayını söylemen için.

Adem Kılıçcı kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

1986 yılında Ağrı'da dünyaya gelen Adem Kılıçcı'nın Türkiye'ye Kafkasya'dan göç etmiş Karapapak Türkleri'nden olduğu biliniyor. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesi olan Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. 2008 yılında yapılan Yaz Olimpiyatları çerçevesinde de 69 kiloda mücadele ettiği İngiliz rakibi Billy Joe Sanders’e 14-3 skor ile yenildi. İngiliz boksör ile yaptığı mücadeleden yenilgi ile ayrılınca Adem Kılıççı, 2008 yılı Yaz Olimpiyatları’na da veda etti.

İtalya’nın Pascara kentinde, 2009 yılında gerçekleştirilmiş olan Akdeniz Oyunları’na da katılan Adem Kılıççı, yarışmalardaki üstün performansı sayesinde Akdeniz Oyunları’ndan gümüş madalya alarak ayrıldı. 2011 yılında Ankara’da gerçekleştirilen Büyükler Avrupa Şampiyonası’na da katılan başarılı boksör buradan da gümüş madalya alarak ayrıldı.

Türk boksör Adem Kılıççı, 2014-2015 döneminde Dünya Boks Federasyonu tarafından düzenlenen APB Profesyonel Boks Ligi dünya şampiyonu oldu. Rio’da düzenlenecek olan olimpiyatlar için de katılma hakkı kazanan Adem Kılıççı, kanında yasaklı madde tespit edildiği için Rio’da düzenlenecek olan yarışmalara katılamadı.

21 Ocak 2017 yılında yayınlanmaya başlayan Survivor 2017'in kadrosunda yer alarak ünlüler takımında yarışan Adem Kılıçcı yarışmada büyük finale kadar yükselmiş ancak ikinci olmuştur. All Star konseptiyle düzenlenen Survivor 2018'in kadrosuna da dahil olan Kılıçcı, yarışmada şu ana kadar topladığı 66 puanla liderlik tablosunda 1. sırada yer alıyor.

SURVİVOR SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da nefesler tutuldu. Kıran kırana geçen rekabetler yaşanıyor. Survivor'da sembol oyunlarının heyecanlı mücadelesi sürmeye devam ediyor. Büyük finale çok az bir zaman kala Kıbrıs'a giderek büyük avantaj elde etmek isteyen yarışmacılar bu akşam zorlu anlar yaşadılar. Sakatlıklarla boğuşan Damla bu akşam ilk oyununa çıktı ve acı dolu anlar yaşamaya devam etti. Bayanlarda sembol oyununun kazananı bu hafta Nagihan oldu. Erkeklerde ise haftanın kazanan ismi Adem oldu ve sembol finali öncesinde iki yarışmacı avantaj elde etti.

ÖDÜL VE SEMBOL OYUNLARINI KİMLER KAZANDI?

Suurvivor'da yeni bölümde ödülün dondurma olduğu ödül oyunlarını kadınlarda Nagihan Karadere, erkeklerde ise Anıl Berk Baki kazandı. Nagihan ve Anıl yanlarına Hilmicem ve Hakan'ı aldı. Bu dörtlü yarışmacı ödülün keyfini çıkardılar.

Survivor 103. yeni bölümde ödül oyunlarının yanı sıra sembol oyunları da oynandı. Zorlu gecede kadınlarda Nagihan Karadere, erkeklerde ise Adem Kılıççı sembol oyunlarını kazandı.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA HAKAN VE HİLMİCEM ARASINDA SİNİRLER GERİLİYOR

Survivor'da finale sayılı günler kala yarışmacılar çok gergin. Hakan ve Hilmicem arasında sinirler geriliyor. Hakan'dan arkadaşlarına büyük tepki. Bu akşam yayınlanacak bölüm öncesinde Hakan ve Hilmi Cem oynanan bir oyunun ardından bir birlerine giriyorlar. Hakan yanlış yaptığı bir hamlenin ardından uyarılmadığı için arkadaşlarına sitem ederken, Hilmi Cem'de herkesin tek yarıştığını artık yapılan hataların oyuncuların kendileri tarafından fark edilmesi gerektiğini ifade ediyor.

SURVİVOR'IN BÜYÜK FİNALİ NE ZAMAN?

Çarşamba günü yeni dokunulmazlık oyunu Perşembe günü eleme olacak. 29 Haziran'da büyük finali var Survivor'ın.

BU HAFTA ADAYA VEDA EDEN İSİM KİM OLDU?

Survivor'da heyecan dolu bir hafta yaşandı. 3 aday konseyde elenmek üzere ismi söylendi. Survivor'da Sema, Murat Ceylan, Turabi mücadelesinden mağlup çıkan isim Sema oldu. Adaya veda eden isim Sema oldu. Adem, Sema'nın isteği üzerine Murat Ceylan'ı eleme potasına çıkarmıştı. Murat Ceylan'ın elenmesini bekleyenler büyük şok yaşadı. Yarışmaya Sema veda etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...