Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Haziran 2018 13:39

Survivor Kim Elendi, Kim Gitti | Survivor Adaya Kim Veda Etti, Merve mi, Sema mı, Hakan Mı?

Survivor kim elendi, Kim gitti. Survivor'da bu hafta kim elendi? 96. bölümde adaların birleşmesiyle birlikte yarışlar bireysel olarak oynandı. Erkeklerde Adem kadınlarda Nagihan birinci oldu. Turabi ve Damla sakatlıkları nedeniyle mücadele edemedi. Ada konseyinde ise Merve, Hakan ve Sema eleme adayları oldu. Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun cevabı Merve Aydın, Hakan Hatipoğlu ve Sema Aydemir arasından çıktı. Peki 13 Haziran Çarşamba günü Survivor'dan elenen isim kim olacak? Adaya kim veda edecek. Tüm detaylar haberimizde...

Survivor Kim Elendi, Kim Gitti  | Survivor Adaya Kim Veda Etti, Merve mi, Sema mı, Hakan Mı?
survivor,survivor kim elendi,survivor kim gitti,survivor eleme,survivor adaya kim veda etti

​Survivor kim elendi, SURVİVOR kim gitti. Survivor'da bu hafta kim elenecek? Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun cevabı 3 isim arasından çıkacak. Bireysele dönen Survivor'da 12 Haziran 2018 Salı günü oynanan dokunulmazlık oyunu yarışmacılarını eleme potasına çıkardı. Bu hafta 3 isim için toplu SMS oylaması sonuçlarına bakılacak Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun cevabı  Merve Aydın, Hakan Hatipoğlu ve Sema Aydemir arasından çıkacak. Peki Survivor'dan elenen isim kim olacak? Adaya kim veda edecek. Tüm detaylar haberimizde...

SONDAKİKA! SURVİVOR'DA ELENEN İSİM: MERVE

17. haftanın ikinci eleme konseyinde Merve, Hakan ve Sema'dan en az SMS oyunu alan Merve Survivor'a veda etti

MERVE NELER SÖYLEDİ?
Survivor'a veda eden Merve, "Buraya kadarmış. Yapabilecek bir şey yok. Herkesin bir amacı var benim hedefim de ileriye doğru gitmekti. Sakatlıktan bir türlü kurtulamadım bu beni etkiledi. Diyecek pek fazla bir şey yok. Çok teşekkür ediyorum sizlere" ifadelerini kullandı.

MERVE AYDIN KİMDİR?
Survivor Kim Elendi, Kim Gitti  | Survivor Adaya Kim Veda Etti, Merve mi, Sema mı, Hakan Mı?

Survivor 2018 elenen Merve Aydın kimdir? Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy’de doğdu. ENKA spor kulübünün sporcusu olan Merve Aydın, 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında 800 metre yarışında üçüncü gelerek gümüş madalya kazanmıştır. 2011 yılında İzmir’de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası-A Grubu 4x400 m bayrak yarışında birinci oldu. 2011 yılında da Çek Cumhuriyetinde yapılan Avrupa 23 Yaş Altı Atletizm Şampiyonasında 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştır. Yine Çin’de yapılan 2011 yılında Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında 3.lük elde ederek gümüş madalya kazanmıştır. 2012 yılında Londra’da yapılan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar 800 metre seçmelerinde yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35′lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirmiştir.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK KİM KAZANDI KİM ELEME ADAYI OLDU?
Survivor’da dokunulmazlık oyunu bu akşam yine kıran kırana mücadelelere sahne oldu. İlk olarak yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazdı ve yarışmacıların oyları sonucunda birinci eleme adayı Merve Aydın; erkekler arasında dokunulmazlık oyununu kazanan Adem Kılıççı'nın kararıyla ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu ve kızlar arasında dokunulmazlık oyununun galibi Nagihan Karadere'nin kararıyla üçüncü eleme adayı da Sema Aydemir oldu.

SURVİVOR 2018 ELEME ADAYLARI: MERVE, HAKAN VE SEMA

Hakan: Survivor’da tek kişi kalınca ya rezil olursunuz ya da vezir olursunuz. Adem’in işi kolay değil.

Nagihan: Turabi adına üzüldüm. Kalmayı çok istiyor. Sağlığı çok ciddi. Turabi’yi çok iyi anlıyorum. Çok çalıştı emek verdi. Survivor’ın bitmesine sayılı günler kala böyle bir şey yaşaması çok üzücü.

Anıl: Önümüzde çok önemli dokunulmazlık oyunları var. Damla ve Turabi sakatlandı yoklar. Gönüllüler takımı ile finale gitmek istiyoruz. Oyuna göre kimi öne süreceğiz? Sürekli birebir çıkacaklar. Bu seçme hakları bize dönük.

Sema: Çok ağır bir konsey yaşadık. Mustafa’yı çok sevdik. Muhteşem iyi kalpli bir adam.Çok emeği var bu takımda. Survivor’a o kadar gönüllüydü ki… Maalesef başarılı olamadık.

Merve: Turabi’yi gördük yürüyemiyor koltuk değneği ile…Eğer finale gitmek istiyorsak elimizi taşın altına koymalıyız.

Adem: Ben olsam korkarım son iki haftada elenmek… Bana diyor konsey çıkışı ‘Adem bile üzülmüş’. Ben de dedim ‘Ben senden nefret etmiyorum.’ Erkeklerde bir ben kaldım. Üzerime düşen sorumluluğun farkındayım. Karşı tarafı artık azaltmalıyız. Bizi bastırıyorlar. Gidişata dur demeliyiz. Kazanırsak en azından karşımızdaki kişiyi göreceğiz.

SURVİVOR'DA YENİ ELEME SİSTEMİ NASIL?

Survivor'da bu hafta eleme sistemi ve dokunulmazlık oyunlarında değişiklik yapıldı. Değişiklik Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Acun Ilıcalı Survivor'da finale çok kısa bir süre kala, eleme sisteminde yaptıkları değişiklikleri ve Survivor'daki yeni dönemin detaylarını anlattı. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, adaların bugün itibariyle birleştiğini ve dokunulmazlık oyunlarının takım halinde değil bireysel olarak oynanacağını söyledi. Yarışmacıların bundan sonra bireysel olacağını ifade eden Ilıcalı, dokunulmazlık oyunu için kadınlar ve erkeklerin kendi aralarında yarışacaklarını da yarışmacılara açıkladı. Ilıcalı'nın açıkladığı yeni eleme sistemine göre, kadınlar ve erkeklerde dokunulmazlığı kazanan isimler birer eleme adayı belirlerken üçüncü eleme adayı da ada konseyinde yapılacak oylama sonrası belirlenecek. Böylece eleme potasında üç aday yer alacak.

Survivor Kim Elendi, Kim Gitti  | Survivor Adaya Kim Veda Etti, Merve mi, Sema mı, Hakan Mı?
HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?
Survivor 2018 eleme adayı Hakan Hatipoğlu kimdir? 28 Kasım 1980 Burgazada İstanbul doğumlu, milli sporcu, oyuncu ve sunucudur. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü ve Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümünde eğitimini almıştır. 2011 yılında yarışmada tanıştığı Gizem Hatipoğlu (Akın) ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar-Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarışmıştır. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.

Survivor Kim Elendi, Kim Gitti  | Survivor Adaya Kim Veda Etti, Merve mi, Sema mı, Hakan Mı?
SEMA AYDEMİR KİMDİR?

Survivor 2018 eleme adayı Sema Aydemir kimdir? Sema Aydemir, 17 Ağustos 1985'te Bursa'da doğdu. Survivor 2018 yarışmacısı Sema Aydemir, 400 mt engelli yarışlarıyla tanındı. Sema Aydemir geçmiş yıllarda heptatlon branşında da boy gösterdi. Sema Aydemir, Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunlarında 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etmiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...