Tgrt Haber
07 May 2018 10:28

Survivor kim elendi? Kim Gitti? Survivor adadan kim gitti? Survivor 2018 elenen isim

Survivor Kim Elendi, Survivor Adadan Kim gitti, Survivor 2018 Elenen İsim belli oldu mu? Survivor izleyicilerinin en çok merak ettiği soru. Acun Ilıcalı tarafından SMS oylaması sonuçları bu akaam açıklanacak. Ünlüler takımı iki dokunulmazlık oyununu kaybetmesi ile üç isim eleme potasına girdi. Turabi, Elif ve Merve arasında yapılan SMS oylaması elenen ismi belirledi mi? Survivor kim elendi? Turabi mi, Merve mi, Elif mi? İşte Survivor kim elendi? Survivor adasından kim gitti? Survivor ile ilgili tüm detaylar haberimizde mevcut.

Survivor kim elendi? Kim Gitti? Survivor adadan kim gitti? Survivor 2018 elenen isim
survivor kim elendi,survivor adaya kim veda etti,survivor&tt2;da kim elendi,elenen isim belli oldu mu

Survivor Kim Elendi, Survivor Adadan Kim gitti, Survivor'da elenen isim belli oldu mu? Survivor izleyicilerinin en çok merak ettiği soru. Ünlüler takımı iki dokunulmazlık oyununu kaybetmesi ile üç isim eleme potasına girdi. Turabi, Elif ve Merve arasında yapılan SMS oylaması elenen ismi belirledi mi? Survivor kim elendi?  Turabi mi, Merve mi, Elif mi? İşte Survivor kim elendi? Survivor adasından kim gitti? Survivor ile ilgili tüm detaylar haberimizde mevcut. Survivor son bölümüyle seyircinin karşısına çıktı. Survivor'ın bu bölümünde eleme heyecanı yaşanıyor. Son iki bölümde oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı ada konseyinde üç ismi belirledi. Takım arasında yapılan oylama sonucu birinci aday Elif çıkarken, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Mustafa Kemal ikinci eleme adayı olarak Merve'yi seçti. İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler, üçüncü eleme adayı olarak ise Turabi'yi seçti. Dün yapılan SMS oylaması sonucu elenen isim belli oldu. Survivor kim elendi? Survivor'da elenen isim kim? Survivor'da Turabi mi, Merve mi, Elif mi? İşte Survivor yeni. bölüm özeti...Survivor adadan kim gitti sorusunun cevabı bu akşam yanıt buluyor. Survivor bu akşam tv8 ekranlarında.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da eleme heyecanı bu akşam yaşanıyor. Survivor'da dün oynanan dokunulmazlık oyununlarını kaybeden Ünlüler takımı ada konseyinde birinci aday olarak Elif'in ismi yazılırken, ikinci eleme adayı olarak Merve seçildi. Survivor son bölümde yayınlanan ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler, üçüncü eleme adayı olarak Turabiyi potaya koydu.

Survivor'ın final sahnesinde Acun Ilıcalı tarafından SMS oylaması sonuçları bu akşam açıklanacak. Ve Survivor adasına veda eden isim belli olacak. Yapılan SMS oylaması sonucuna göre, elenen isim belli olur olmaz haberimizde olacak.

Survivor kim elendi? Kim Gitti? Survivor adadan kim gitti? Survivor 2018 elenen isim

Survivor'da kim kazandı? O takım havalara uçtu!

Survivor'da zorlu mücadele devam ediyor. Survivor 2018'de bu akşam ödül oyunu oynandı. Peki Ünlüler ve Gönüllüler arasında hangi takım kazandı? İşte başarılı performansıyla kazanan takım... Survivor 2018 zor şartlar altında devam ediyor. Survivor'da dün akşam heyecan dolu anlar yaşandı. İzleyicisini ekrana kilitleyen Survivor'da bu akşam hangi takım kazanacak? İşte Survivor'ın yeni bölüm tanıtımı haberimizde...

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da baraka ödüllü oyunu Gönüllüler takımı kazandı. Survivor 2018'de kıyasıya mücadele izleyenleri ekrana kilitledi.

Survivor kim elendi? Kim Gitti? Survivor adadan kim gitti? Survivor 2018 elenen isim

SURVİVOR'DA TAS KEBABI ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor 2018'de tas kebabı ödülünü Ünlüler takımı kazandı.

SURVİVOR'DA İLETİŞİM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam iletişim oyunu adeta nefesleri kesti. Son ana kadar büyük bir çekişmeye sahne olan zorlu oyunu 10-9 kazanan Ünlüler, büyük bir sevinç yaşadı. Böylelikle gecenin iki oyununu da Ünlüler takımı kazanmış oldu.

Survivor Dokunulmazlık için kıran kırana mücadele | 63. Bölüm | Survivor 2018

SURVIVOR 62. YENİ BÖLÜM TANITIMI

Survivor 2018 heyecan dolu bölümlerine devam ediyor. Bu akşam yayınlanacak olan bölümde Turabi'nin 5 maç cezası sona erdi. Artık oyunlara katılacak olan Turabi, Gönüllüler takımını yeneceğini belirterek sahaya geri döndüğünü vurguladı. İşte Survivor 62. yeni bölüm fragmanı...

Survivor kim elendi? Kim Gitti? Survivor adadan kim gitti? Survivor 2018 elenen isim

SURVİVOR'DA BARAKA OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dün akşam yapılan baraka oyununda kazanan taraf Gönüllüler takımı oldu. Bu haftayı rahat yataklarında geçirecek olan Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununa odaklandılar.

SURVİVOR'DA MOR ODA ÜNLÜLER TAKIMININ

Dün akşam yapılan oyun sonrasında gülen taraf Ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı oyunu kazanarak Mor odanının tadını çıkardılar.

SURVİVOR'DA 5 MAYIS DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2018'de bu akşam ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Oldukça zorlu bir mücadeleye sahne olan zorlu mücadeleyi 7-4'ten 6-0'lık bir seriyle dönen Gönüllüler takımı kazandı ve 1. dokunulmazlığın sahibi oldu.

Survivor kim elendi? Kim Gitti? Survivor adadan kim gitti? Survivor 2018 elenen isim

Survivor'da eleme adayları kimler?

Survivor 63.bölümünde dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybetti. Ünlüler takımı Survivor'da eleme adayları olarak iki kişinin ismini verdi. Peki ünlüler hangi yarışmacıların ismini verdi? Ünlüler takımın eleme adayları kim? Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında oylamalarını gerçekleştirdi. Turabi, aynı takımda olmamalarına rağmen Hakan ve Anıl'ın ismini eleme adayı olarak yazarak herkesi şaşırttı. Ünlüler takımının yaptığı oylamada, Elif 4 oyla ilk gitme adayı oldu. Elif, "Umarım bir sonraki dokunulmazlık oyununu biz kazanırız ve karşıma bizim takımdan üçüncü bir aday çıkmaz" dedi. İkinci dokunulmazlık oyununda Ünlüler kaybetti. Üçüncü aday Turabi oldu.

Mustafa Kemal, "Eminim diğer oyunu biz kazanıcağız ve karşı takımdan birisi elenecek. Ben şimdi sırf söylemek zorunda olduğum için söyleyeceğim, lütfen beni affetsin. Ben Merve diyeceğim" sözlerini sarf ederek ikinci eleme adayının Merve olduğunu açıkladı.

Bu durumda ünlüler takımında iki isim belirlenmiş oldu. İkinci dokunulmazlık oyununun da ünlüler takımı tarafından kaybedilmesi halinde, ünlüler takımından bir kişinin adaya veda etmesi netlik kazanacak.

Survivor kim elendi? Kim Gitti? Survivor adadan kim gitti? Survivor 2018 elenen isim

SURVIVOR ALL STAR

Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedirHaftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

Yarışmanın 3 Temmuz 2015 tarihinde Kuzey Kıbrıs'ta yapılan büyük finalinde sms oylamasında oyların yüzde 53.24 ünü Turabi yüzde 46.76 sını Merve alarak Turabi Çamkıran Şampiyon, Merve Aydın İkinci, Hilmi Cem İntepe ve Ece Begüm Yücetan hem Üçüncü hem Dördüncü olmuştur.

Survivor kim elendi? Kim Gitti? Survivor adadan kim gitti? Survivor 2018 elenen isim

SURVIVOR YARIŞMASI NEDİR?

Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.

Survivor kim elendi? Kim Gitti? Survivor adadan kim gitti? Survivor 2018 elenen isim

Survivor kim elendi? Kim Gitti? Survivor adadan kim gitti? Survivor 2018 elenen isim

Yarışmanın 3. sezonunun kazananı olan Hilmi Cem İntepe Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Doğukan Hazar Manço İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Ümit Karan Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Murat Ceylan Dördüncü, Cengiz Coşkun ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 4. sezonunun kazananı olan Turabi Çamkıran Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Gökhan Keser İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Ahmet Dursun Üçüncü, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Merve Aydın Dördüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Yiğit Dikmen Beşinci, Sahra Işık ise Altıncı olmuştur.

Yarışmanın 5. sezonunun kazananı olan Çağan Atakan Arslan Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Serkay Tütüncü İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Damla Can Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Semih Öztürk Dördüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Nagihan Karadere Beşinci, İbrahim Giydirir ise Altıncı olmuştur.

Yarışmanın 6. sezonunun kazananı olan Ogeday Girişken Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Adem Kılıççı ikinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Serhat Akın üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Sema Apak dördüncü, İlhan Mansız beşinci, Sabriye Şengül ise altıncı olmuştur.

Survivor Turabi Çamkıran kimdir? Turabi Çamkıran elenecek mi?

Survivor All Star takımında yer alan Turabi Çamkıran gösterdiği performans ile izleyenleri büyülemeye devam ediyor. Kıran kırana mücadelelerin yaşandığı Survivor'da Turabi Çamkıran gösterdiği performansla göz doldurmaya devam ediyor. Gönüllüler takımından Hakan Hatipoğlu ile yaşadığı diyalog ile gündeme gelen Turabi Çamkıran bu hafta eleme potasında yer alıyor.

Survivor'da kıran kıran mücadeleler yaşanmaya devam ediyor. Survivor ünlüler takımı için mücadele eden Turabi Çamkıran uzun bir aranın ardından yeniden yarışmalara başladı. Survivor 2018'de Hakan Hatipoğlu'na meydan okumasu ile dikkatleri üzerine çeken Turabi Çamkıran bu hafta kaybedilen dokunulmazlık oyunun ardından eleme potasına ismi yazılan son isim oldu. Peki Turabi Çamkıran kimdir?

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

Turabi Çamkıran, Mersin’de amatör şekilde tekvando, box ve muay thai ile uğraştı. Daha sonra profesyonel olarak “Muay Thai”yi yerinde öğrenme isteği ile Tayland’a gitti. Burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Aynı zaman da MMA (kafes dövüşü) maçlarında da birçok ülkede müsabakalara katıldı.

Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon “Benimle Dans Eder misin ?” dans yarışmasına katıldı. 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler’in olduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmaya katıldı. 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu. Ardında Survivor All Star’a katılan Çamkıran, yine birincilik koltuğunda yer aldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...