Tgrt Haber
10 Şubat 2018 21:24

Survivor Melih kimdir? | Melih Özkaya Kimdir, kimin oğlu?

Survivor Melih Özkaya kimdir? İzleyiciler, Melih Özkaya hakkında bilgi edinmek için internet üzerinde araştırma yapmaya başladı. Peki Melih Özkaya kimdir, kaç yaşında? Survivor Gönüllüler Melih kimdir?

Survivor Melih kimdir? | Melih Özkaya Kimdir, kimin oğlu?
survivor melih özkaya,melih özkaya kimdir,survivor gönüllüler melih

Melih Özkaya kimdir? sorusu, izleyiciler tarafından merakla sorulmaya başlandı. Survivor 2018 All Star yarışmasında Gönüllüler takımında yer alan Melih Özkaya hakkında izleyiciler araştırmasını sürdürüyor. Peki Melih Özkaya kimdir, kaç yaşında? Survivor Gönüllüler Melih kimdir?

MELİH ÖZKAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Melih Özkaya, 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2011 yılında kamera önü eğitimi alarak oyunculuk eğitimine başlayan Özkaya, 2012 yılında Yer Gök Aşk adlı diziye üçüncü sezonda dahil oldu ve rol aldı. Çocuk yaşlardan beri sporla ilgilenen Melih Özkaya, bir süre amatör ve kısa vadeli çalışmalar yürüttükten sonra profesyonel olarak voleybol oynamaya başladı.

Profesyonelliğine kadar 15 yıl boyunca voleybol oynayan Özkaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde altyapıda oynamaya başladı.

8 yıl süren profesyonel voleybol oyunculuğu döneminden sonra 2. Lig voleybol takımlarının formalarını giymeye başlayan Melih Özkaya, Tokat, Payas Belediye Spor, Tofaş, Diyarbakır, Sivas ve daha pek çok voleybol takımında oynadı. Melih Özkaya, aynı zamanda 3. Lig voleybol takımlarında da boy gösterdi.

SURVİVOR MELİH BAKIN KİMİN OĞLU ÇIKTI?

İlk elenen yarışmacı belli olmadan önce toplanan konseyde Acun Ilıcalı ilginç bir bilgi paylaştı. Survivor 2018 Gönüllüler takımından biri Var Mısın Yok Musun'un efsane yarışmacılarından birinin oğlu çıktı. Acun Ilıcalı, ‘Survivor Gönüllüler takımıyla ilgili şok bilgiyi birazdan açıklayacağım.’ dedi. Sıra geldi o ilginç bilgiye… Gönüllüler takımından Melih Özkaya Var Mısın Yok Musun efsane yarışmacılarından birinin oğlu çıktı.

Survivor Melih kimdir? | Melih Özkaya Kimdir, kimin oğlu?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...