Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Mart 2018 17:35

Survivor Sahra Nagihan Kavga İzle! Nagihan ve Sahra neden kavga etti | Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı

Survivor'da Sahra ve Nagihan neden kavga etti. TV8 İZLE Survivor'ın dün akşamki yeni bölümünde Sahra ve Nagihan oyun esnasında kavga etti.. Survivor son bölüm fragmanında hentbol oyunu esnasında ortalık bir anda karıştı ve mücadele eden Sahra ve Nagihan arasında kavga çıktı.. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı. İşte detaylar...

Survivor Sahra Nagihan Kavga İzle! Nagihan ve Sahra neden kavga etti | Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı
survivor izle,survivor,survivor canlı izle

Survivor'da Sahra ve Nagihan neden kavga etti.  TV8 İZLE Survivor'ın dün akşamki yeni bölümünde Sahra ve Nagihan oyun esnasında kavga etti.. Survivor son bölüm fragmanında hentbol oyunu esnasında ortalık bir anda karıştı ve mücadele eden Sahra ve Nagihan arasında kavga çıktı.. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı. İşte detaylar. Survivor'un yeni bölüm fragmanında Elif'in "Takımda erkeklerde şöyle bir durum var, çok iyi anlaşıyoruz diyorlar. Bunu söylerken, yaptıkları uyuşmuyor bana göre" sözleri dikkat çekiyor. Öte yandan Nagihan'ın da All Star takımı için söylediği "Sorunsuz, sıkıntısız, problemsiz bir takım gözüküyor ama kendi içlerinde o kadar birbirlerini yiyorlar ki" sözler ekrana geliyor.

SURVİVOR SON BÖLÜM FRAGMANINDA SAHRA - NAGİHAN KAVGASI

Adem, "Ben bunları unutamam yani, hemen bir anda ertesi gün seninle tekrar oyun kazandığımda 'gel çak' diyemem sana." diyor. Turabi de Adem için "Adem bu saatten sonra benim için kalvyedeki boşluk tuşu gibi. Çok yer kaplıyor ama boş işte." sözlerini söylüyor ve bu sözler de büyük dikkat çekiyor.

Survivor Sahra Nagihan Kavga İzle! Nagihan ve Sahra neden kavga etti | Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı

Survivor'un yeni bölüm fragmanın son sahnesinde ise Nagihan ve Sahra arasında tartışma çıkıyor. Hentbol oyununda mücadele eden ikili, tartışmaya başlıyor. Nagihan'ın 'Bana vurma' sözleriyle Sahra'nın üzerine yürümesi ve takım arkadaşlarının araya girmesi büyük merak uyandırdı.

BERNA CANBELDEK ALL STAR TAKIMINA KATILIYOR

Survivor'un yayınlanan 29. bölüm fragmanında Acun Ilıcalı, All Star takımına katılan yeni yarışmacıyı Berna Canbeldek'i davet ediyor ve Berna da All Star takımına katılıyor.

Survivor'da ödül oyunu heyecanı yaşandı Peki ödül oyununu kim kazandı?

Adem Kılıççı kimdir? Survivor Adem Kılıççı kaç yaşında?

Adem Kılıççı, Survivor yarışmasındaki performansı ile göz doldurmaya devam ediyor. Survivor All Starlar kadrosunda yer alan Adem Kılıççı kimdir? Ünlülerin merak edilen ismi Adem Kılıççı kaç yaşındadır?

Adem Kılıççı Survivor performansı ile sosyal medya da en çok konuşulan yarışmacılar arasında. Adem Kılıççı kimdir? Yaşı kaçtır? İşte Adem Kılıççı'nın biyografisi...

Survivor Sahra Nagihan Kavga İzle! Nagihan ve Sahra neden kavga etti | Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı

SURVİVOR ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesi olan Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir.

2001 Avrupa Şampiyonası 2.si 2009 Akdeniz Oyunları 2.si 2011 Avrupa Şampiyonası 2.si 2013 Akdeniz Oyunları 1.si 2014-2015 AIBA APB Proboxing Dünya Şampiyonu olmuştur. 2008 Pekin ve 2012 Londra olimpiyatlarında ülkemizi temsil etmiştir Ayrıca Beden Eğitimi öğretmenliği yapmaktadır.

ADEM KILIÇÇI KAÇ YAŞINDA?

Adem Kılıççı 1986 tarihinde Ağrı'da doğdu. 32 yaşındadır.

Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Survivor ödül oyununu 10'a 8 Gönüllüler kazandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...