Tgrt Haber
30 Haziran 2018 18:55

Survivor Şampiyonun Ödülü Ne Kadar? Survivor 2019 Şampiyonun Ödülü Ne? | Şampiyon KAÇ PARA ALACAK?

Survivor Şampiyonun Ödülü Ne Kadar? Survivor 2019 Şampiyonun Ödülü Ne? Şampiyon KAÇ Para Alacak? Survivor'da aylarca açlıkla ailelerinden uzak ıssız bir adada yaşam mücadalesi veren yarışmacıların tek bir hayali var. Hepsi şampiyon olmak uğruna kıyasıya yarıştı.Sürprizlerle dolu Survivor 2018 şampiyonun ödülü ne? Survivor şampiyonun ödülü ne kadar? Şampiyon kaç para alacak? Survivor 2018 büyük ödülü ne? Survivor 2018 ödülü ne? Survivor birincisinin ödülü ne? hepsinin cevabı haberimizde.

Survivor Şampiyonun Ödülü Ne Kadar? Survivor 2019 Şampiyonun Ödülü Ne? | Şampiyon KAÇ PARA ALACAK?
Survivor 2018 şampiyonun ödülü ne,Survivor şampiyonun ödülü ne kadar,Şampiyon kaç para alacak,Survivor 2018 büyük ödülü ne,Survivor ödülü ne kadar 2018

2018 Survivor'da büyük heyecan. Survivor Şampiyonun Ödülü Ne Kadar? Survivor 2019 Şampiyonun Ödülü Ne? Şampiyon Kaç Para Alacak? 2018 Survivor'da aylarca açlıkla ailelerinden uzak ıssız bir adada yaşam mücadalesi veren yarışmacıların tek bir hayali var. Hepsi şampiyon olmak uğruna kıyasıya yarıştı.Sürprizlerle dolu Survivor 2018 şampiyonun ödülü ne? Survivor şampiyonun ödülü ne kadar? Şampiyon kaç para alacak? Survivor 2018 büyük ödülü ne? Survivor 2018 ödülü ne? Survivor birincisinin ödülü ne? hepsinin cevabı haberimizde.

Survivor 2018 şampiyonun ödülü ne? Survivor 2018'de yarışmacılar aylarca açlıkla mücadele ederek parkurlarda ter döktü. Hepsi tek bir amaç uğruna yarıştı. Tek bir hayal var oda Survivor 2018'in şampiyonu olabilmekti. Sürprizlerle dolu geçen sezonda sona gelindi. Survivor severler, yarışmacıların fanları onlarla güldü, onlarla ağladı,sakatlıklarını acısını birlikte yaşadı. Survivor  2018'de bu yıl bir ilk yaşadı. Her sene Kıbrıs'a 4 yarışmacı gelirken bu sene Kıbrıs'a 6 yarışmacı geldi. Acun bir çok ülkede Survivor yarışmasını yapıyor ancak Türk Survivor en zor olanı diye açıkladı.  Senelerdir ekranlarda olann reyting rekorları kıran yarışmanın en merak edilen konusu Survivor 2018 şampiyonun ödülü ne? Survivor şampiyonun ödülü ne kadar? Şampiyon kaç para alacak? Survivor 2018 büyük ödülü ne? Survivor 2018 ödülü ne? Survivor birincisinin ödülü ne? Survivor ödülü ne kadar 2018? survivor ödül ne kadar 2018, ogeday ne kadar para kazandı, survivor büyük ödül ne kadar 2018? survivor ödülü kaç lira 2018? survivor para ödülü ne kadar 2018 gibi konular yarışmacılar dünyanın en zor yarışmacısına hangi uğurda savaştığı haberimizde.

İŞTE SURVİVOR ŞAMPİYONUNUN ÖDÜLÜ (TIKLA-ÖĞREN)

 

SURVİVOR GEÇEN SENEKİ ŞAMPİYONU NE KADAR ALMIŞTI?

Adem Kılıççı ile Ogeday Girişken arasındaki yarışta büyük para ödülünü kazanan Ogeday oldu. Survivor şampiyonunu belirleyen SMS oylamasının sonuçlarını Acun Ilıcalı gece yarısından sonra açıkladı. Survivor şampiyonu favori olarak görülen Adem değil, Ogeday oldu. Ogeday girişkin Survivor 2017'deki müthiş performansı ile de hak eden taraftı.

2018 SURVİVOR'DA EV ÖDÜLÜNÜ KİMLER KAZANDI?

'Annenize Sorduk' adlı oyunu oynayan yarışmacılar, vaat edilen evlere sahip olabilmek adına oldukça heyecanlı dakikalar yaşadı. Oyun esnasında yarışmacıların annelerine sorular soruldu ve yarışmacılar anneleri ile aynı cevabı verdikçe puan kazandı. Bu hem eğlenceli hem de zorlu oyun sonucu Anıl Berk Baki, Turabi Çamkıran ve Hakan Hatipoğlu birer ev kazanırken Murat Ceylan ve Nagehan Karadere de bir daireyi paylaştı.

FİNALDE YARIŞACAK İSİMLER: HİLMİ CEM, ANIL, ADEM VE NAGİHAN

Acun Ilıcalı: “Survivor 2018’in yarı finaline hoşgeldiniz. Çok acı bir olay yaşadık ve 2 gün erteledik. Değişiklik yaptık. Sevgili kardeşim, dostum Alper için ailesine baş sağlığı diliyorum. Çok üzücü bir olay. Bunun etkisi altındayız. Dominik’te zor şartlar altında çalışan bir ekibimiz var. Saatlerce uykusuz kalan bir ekibimiz. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Onu hiç bir zaman unutmayacağız.”

“Bütün bir sezonun finalindeyiz. Bir oylama başlayacak. 6 isim var. Yayın akışımız değişti. 2’si direk son ikiye kaldı. Kalan isimlerden 4’ü oylamaya çıkacak. Ve 2 isim elenecek. Son 4 kişi finale kalacak. Bugün ve yarın için af diliyorum. Hatalarımız olabilir. Adem, Damla, Turabi ve Nagihan oylamaya kaldı. En heyecanlı bölüme geldik. 4 kişiden 2’si veda ediyor. Büyük final yarın.”

KİM NE SÖYLEDİ?

Adem: Öncelikle Alper kardeşime başsağlığı diliyorum. Bugün şöyle bakınca yanımda çok güçlü yarışmacılar var. Şunu eleyebilirim diyemiyorum. Halkımız bir karar verecek. Çok çalıştım. Bundan sonra Survivor seyircisi karar verecek. Umarım bu hikayeyi güzel bir şekilde tamamlarım.

Damla: Çok heyecanlıyım. İkinci defa bu duyguyu taşıyorum. Çok emek verdik. Üzüldük, ağladık, sevindik. Takım olmak ne demek onu yaşadık. Sakatlık yaşadım. En üzücüsü buydu. Her oyuna ilk günki heyecan ile çıktım. Elimden gelen mücadelemi verdim. Hiç keşkem olmadı. Sakatlıkla bitirdim ondan dolayı üzgünüm. Sevenlerimin desteğine ihtiyacım var.

 
Nagihan: Şuan çok heyecanlıyım. Alper kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Buraya gelmeden önce vedalaştık bunun üzüntüsünü yaşıyorum. Çok zor günler geçirdik. Hep şunu söyledim. Türk kadının gücünü temsil ediyorum bunu kendime hatırlattım. Mücadelemi en iyi şekilde gösterdim. İnşallah bana desteklerini verirler. Burada olmaktan çok mutluyum.

Turabi: Öncelikle başsağlığı diliyorum. Kimsenin yapmadığı şeyleri yapmaya çalıştım. Zaman zaman dalga geçtiler. Önemli olan bunları akıl etmek, cesaret etmekti. Keşke emeklere saygı göstersek. Keşke yakından tanımıyorsak uzaktan yargılamasak. Ben hep hayallerimi gerçekleştirdim. Ne mutlu bana. Herkese tavsiyem kimse hayallerini ertelemesin. Hayatım boyunca içimden geldiği gibi davrandım.

Acun: Tahmin bile edemediğimiz 4 başarılı isim karşımızda. Bütün samimiyetimle söylüyorum bu dört isim de dahil olmak üzere diğer iki isim de dahil inanın ben kimin kazanacağını bulamıyorum. O kazanacak herhalde diyemiyorum.

Hakan: Şuan psikolojim çok garip 4-5 gün önce parkurdaydım. Hepsini tebrik ediyorum. Gerçekten ben de buradan iki kişi kim çıkar bilemiyorum. Burada yapılan konuşmalar, duruşları var. Hepsi şampiyon adayı. Sonuna kadar hak ediyorlar.

Acun: All Star’dan bir isme söz verelim.

Ümit: Hepsine başarılar diliyorum. Çok zor bir sezondu. Güzel bir Survivor’dı. İnsanlar dışarıdan farklı bir gözle bakıyor. Benim de gönlüm birisinde tabi. Hepsi şampiyonluğu hak ediyor.

Cumali: Survivor kendisi zordu. Elendik geldik normal hayata alışmamız bir buçuk ay sürdü. Çok iyi yarışmacılar var.

Emre: Olağanüstü mücadele ettim. Güzel bir tecrübe oldu. Geldiğimde ortalık çok karışıktı bir baktım elendim. 11 gün kaldım.

Acun: Ben senin durumunu saymıyorum. Bir anda elenmen bana çok dokundu. Bizde bir şansın daha var. Bir kez daha seni görmek istiyoruz.

İpek: Çok yanlış bir zamanda Survivor’daydım. Kötü geçti benim için. Size karşı mahcup oldum.

Marcus: Benim talihsiz bir şey oldu. Kaburgamda yırtık vardı. İki hafta dinlendim. Ondan sonra ilk oyunda hissettim. Sonrasında elendim.

SURVİVOR ALPER BAYCIN ÖLÜMÜ

Acun Ilıcalı, Dominik'te hayatını kaybeden Alper Baycın ile ilgili açıklamalarda bulundu. Survivor'ın akşam programının yapılmayacağını duyuran Ilıcalı şu ifadeleri kullandı;

"Arkadaşımız bir saldırıya uğradı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hepimizin ömrünün bir gün sona ereceğini düşünen biriyim ama böyle genç bir arkadaşımızı ani bir şekilde kaybedince insan söyleyecek söz bulamıyor. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı, buradan ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Böyle bir durumun ardından yayın yapmamız pek mümkün görünmüyor. Bu durum için herkesin affına sığınıyoruz. Alper kardeşim huzur içinde yat."

SURVIVOR ALL STAR
Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedirHaftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

2005 Survivor Türkiye: Büyük Macera

Yayınlandığı ilk sezon Ahmet Utlu tarafından sunuldu. Yarışma sadece on üç bölüm sürdü ve Kanal D'de yayınlandı. Takımlar Güney ve Kuzey olarak ikiye ayrıldı. 22 Mart 2005 – 27 Haziran 2005 tarihleri arasında yayınlandı. İlk sezonun birincisini hepimiz tanıyoruz aslında.. Arka Sokaklar'ın Murat komiseri Uğur Pektaş Survivor tarihinin ilk şampiyonu oldu. 

2006 Survivor: Türkiye - Yunanistan

Show TV'de yayınlanan yarışmayı Acun Ilıcalı sunmaya başladı. Takımlar bu defa Türkiye ve Yunanistan olarak ayrıldı. Kazanan ise Derya Durmuşlar oldu ve 250.000 Euro kazandı. Fakat ikinci sezonun şampiyonu olan Derya Durmuşlar 2011 yılında Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde motorsikletiyle yaptığı kazada hayatını kaybetti. 

2007 Survivor: Aslanlar - Kanaryalar

8 Şubat 2007 – 23 Haziran 2007 tarihleri arasında yine Show TV'de yayınlanan yarışmada bu defa Galatasaylı ve Fenerbahçeli isimler yarıştı. Şampiyon ise Kanaryaların lideri Taner Özdeş oldu. Hatırlamayanlar olabilir elbette. Kendisi sonradan All Star'da yarıştı. 2007 yılının şampiyonu 2015 yılında altıncı haftasında elenerek adaya veda etti. 

2010 Survivor: Kızlar - Erkekler

Yarışma kırk beş gün sürdü, ödül ise 500.000'di. Yarışanlar "Var Mısın Yok Musun" yarışmacılarından seçildi ve takımlar Kızlar-Erkekler olarak ayrıldı. Finale Merve Oflaz ve İhsan Tarkan kaldı. 2010 yılının şampiyonu Merve Oflaz oldu. Srdından All Star'da da yarıştı ama uzun süre adada kalamadı, altıncı haftada elenen bir diğer isim oldu. Kendisini şimdilerde Arka Sokaklar'da izliyoruz.

2011 Survivor: Ünlüler-Gönüllüler

Yüz doksan yedi bölüm süren Ünlüler-Gönüllüler serisinin ilk sezonunda Taner Tolga Tarlacı üçüncü, Taçmin Tümer dördüncü, Nihat Doğan ise ikinci oldu. Sezonun şampiyonu ise milli rekortmen yüzücü Derya Büyükuncu oldu. Sonrasında bu birincilikle alakalı çeşitli olaylar oldu, hala bir sonuca ulaşılamadı.

2012 Survivor: Ünlüler-Gönüllüler 2

Reyting rekorları kıran yarışmanın altıncı sezonunda ise Ece Begüm Yücetan dördüncü oldu. Anıl Tetik üçüncü olurken, Hasan Yalnızoğlu ise ikinci oldu. Birinci ise şu an Söz'de Erdem Yarbay karakteri ile izlediğimiz Nihat Alptuğ Altınkaya olmuştu. Şampiyon olarak 500.000 liranın sahibi oldu. 

2013 Survivor : Ünlüler-Gönüllüler 3

Yarışmanın bu konseptinin üçüncü sezonunun şampiyonu Hilmi Cem İntepe oldu. Büyük finalde SMS oyları ile kaybeden Doğukan Manço ikinci, yarı finalde SMS oyları ile elenen Ümit Karan üçüncü , çeyrek finalde SMS oyları ile elenen Murat Ceylan dördüncü, Cengiz Coşkun ise beşinci olarak yarışmayı tamamladı.

2014 Survivor :Ünlüler-Gönüllüler 4

Sahra Işık'ın altıncı, Yiğit Dikmen'in beşinci, Merve Aydın'ın dördüncü, Ahmet Dursun'un üçüncü, Gökhan Keser'in ikinci olduğu Ünlüler-Gönüllüler serisinin dördüncü sezonunda ise birinci Turabi Çamkıran oldu. "Turbo Turabi efsanesi" böyle başladı da denebilir.

2015 Survivor : All Star

Yayınlandığı sezon neredeyse her bölümüyle zirvede yer alan Survivor'ın bu sezonunda daha önceden yarışan isimler yer aldı. Gönüllüler Takımında; Turabi Çamkıran, Hilmi Cem İntepe, Ece Begüm Yücetan, Hasan Yalnızoğlu, Bozok Gören, Sahra Işık, Nadia Zagli, Özlem Çalın, Taner Özdeş, Seda Aktuğlu ve Duygu Çetinkaya yer aldı. Ünlüler Takımında ise Merve Aydın, Hakan Hatipoğlu, Doğukan Manço, Serenay Aktaş, Anıl Tetik, Berna Canbeldek, Pascal Nouma, Merve Oflaz, Almeda Abazi, Ahmet Dursun, ve Fulya Keskin yer almıştı. Son dörde ise Hilmi Cem İntepe, Ece Begüm Yücetan, Merve Aydın ve Turabi Çamkıran kaldı. Turabi şampiyon olurken Merve Aydın ikinci oldu. 

2016 Survivor : Ünlüler-Gönüllüler 

Yarışmada bu sezonun şampiyonu Çağan Atakan Arslan oldu. Serkay Tütüncü ikinci, yarı finalde SMS oyları ile elenen Damla Can üçüncü , çeyrek finalde SMS oyları ile elenen Semih Öztürk dördüncü, Nagihan Karadere beşinci, İbrahim Giydirir ise altıncı oldu. Semih Öztürk'ü şimdilerde Bahtiyar Ölmez'de, Serkay Tütüncü'yü yeni dizi İnsanlık Suçu'nda, Çağan Atakan Arslan'ı ise ilk sezonunda Söz'de izledik.

2017 Survivor : Ünlüler-Gönüllüler 

Geçtiğimiz sezon ise Sabriye Şengül altıncı, İlhan Mansız ise beşinci oldu. Sema Apak dördüncü olurken Serhat Akın ise üçüncü oldu. Son ikiye ise Adem ile Ogeday kaldı. Adem Kılıççı ikinci olurken şampiyon ise Ogeday Girişken oldu. 

Survivor şampiyon 2018 

Şampiyon yarın akşam belli olacak. Açıklanır açıklanmaz haberimizde olacak.

SURVİVOR BÜYÜK FİNAL NE ZAMAN?

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2018'de büyük finalin, 29 Haziran Cuma günü Kıbrıs'ta yapılacağı açıklanmıştı. Ancak Acun Medya çalışanı 24 yaşındaki Alper Baycın'ın sokakta yürürken çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonucu yaşamını yitirmesi üzerine yarışmanın yarı final ve final tarihi değişti.

Edinilen bilgilere göre, Survivor 2018'de 29 Haziran Cuma akşamı yarı final yapılacak, yarışmanın finali ise 30 Haziran Cumartesi akşamı ekranlarda olacak.

YARIŞMACILARIN ŞAMPİYONLARI KİM?

Gönüllüler takımı: Ramazan: Adem, Murat: Damla, Melih: Adem, İpek: Adem, Gamze: Nagihan, Gizem: Adem, Emre: Turabı, Marcus: Adem, Birsen: Nagihan, Funda: Nagihan,Yağmur: Nagihan, Hakan: Nagihan, Nevin: Nagihan, Cumali: Adem

All Star- Ünlüler: Ecem: Adem, Sema: Adem, Nihat:Nagihan, Yiğit: Adem, Sahra:  , Berna: Turabı, Mustafa Kemal: Adem, Elif: Adem, Ümit Karan: Adem

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...