Tgrt Haber
20 Şubat 2018 18:31

Survivor'da kim elendi? | Survivor'da eleme adayları belli oldu!

Survivor'da eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında konseyde adadan gitmesini istedikleri kişiler de belirlendi. Survivor 2018'de ilk dokunulmazlık oyununu All star takımı kazandı. Konseye giden takım ise Gönüllüler oldu. Peki Gönüllüler takımından kim elenecek? İşte gönüllüler takımından eleme potasına giren üç isim...

Survivor'da kim elendi? | Survivor'da eleme adayları belli oldu!
survivorda eleme,survivorda kim elendi,survivorda elenen isim,survivorda yağmur mu elendi,survivor yağmur,survivorda marcus mu elendi,survivor marcus,survivorda cumali mi elendi,survivior cumali

,TV8'de yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor 2018'de eleme heyecanı yaşandı. Dün akşam yapılan dokunulmazlık oyununun ardından ilk eleme adayları belli oldu.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da ilk dokunulmazlığı All Star kazandı. Gönüllüler dokunulmazlığı kaybetmenin verdiği yıkımı yaşarken All Star konseyde rahat bir nefes aldı.


SURVİVOR ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Survivor'da ilk haftada bir aday eleme potasına yazıldı, ikinci adayı bireysel dokunulmazlığı kazanan Funda söyledi. Üçüncü adayı ise haftanın en fazla oyun kazanan yarışmacısı Ramazan belirledi.

Ada konseyinde yapılan oylamada en fazla adı yazılan isim Cumali oldu. Cumali, Survivor'daki ilk eleme adayı.

İkinci eleme adayını ise bireysel dokunulmazlığı kazanan Funda belirledi. Funda, Yağmur'un ismini verdi.

Üçüncü eleme adayını ise Ramazan belirledi. Ramazan ise Marcus'un ismini söyledi.

Survivor'ın ilk hafta eleme potasına yazılan isimleri Cumali, Yağmur ve Marcus oldu. Dün yapılan sms oylamasının sonucuna göre Survivor'a bir isim veda edecek.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Survivor yeni bölümü ile Salı akşamı ekrana gelecek. Konseyin ardından eleme potasındaki üç isim için geri sayım başladı. Yeni bölümde ödülün galibi kim olacak?
Survivor 8. bölümü ile Salı akşamı saat 20.00'de TV8'de...

 

ADAYA KİM VEDA EDECEK?


 
Eleme adaylarının belirlenmesinin ardından, adaya veda edecek kişiye SMS oyları karar verecek. Survivor 2018'e veda edecek isim Salı günü belli olacak. Öte yandan, Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, bu haftanın SMS gelirlerinin Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacağını bildirdi.


 
SURVİVOR CUMALİ AKGÜL KİMDİR?
 


Iğdır doğumlu olan genç yarışmacı 32 yaşında evli ve dört çocuk babasıdır. Daha önce Survivor'a başvurmasına rağmen kabul edilmeyen Akgül, Iğdır'dan İstanbul'a 50 gün boyunca yürüdü ve hayallerinizi bırakmayın inancın sonu başarıdır” sloganı ile gündeme damgasını vurdu ve Acun Ilıcalı'nın da dikkatini çekerek yarışmaya katılma hakkı kazandı.
 
Survivor 2018 All Star Gönüllüler yarışmacısı Cumali Akgül, dört çocuk babasıdır.

Survivor'da kim elendi? | Survivor'da eleme adayları belli oldu!

IĞDIR'DAN YOLA ÇIKTI YÜRÜYEREK TV8'E GİTTİ


 
Iğdır Suveren Köyü’nden Cumali Akgül, Survivor yarışması için müracaatta bulundu. Müracaat ettikten sonra dikkat çekmek için bir hafta önce Iğdır’dan yola çıkan Cumali Akgül, Kars’a, ulaştı. Kars’tan Erzurum'a hareket eden Akgül, yürüyüşünü yarışmanın yayınlandığı televizyon kanalının önünde sonlandırdı.


 
SURVİVOR YAĞMUR BANDA KİMDİR?


 
1998 doğumlu olan Survivor Yağmur Banda, bekar ve İzmir doğumlu.Survivor 2018 All Star Gönüllüler takımında yarışma hakkı elde eden Yağmur Banda 1998 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir.

Survivor'da kim elendi? | Survivor'da eleme adayları belli oldu!

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sporcusu Yağmur Banda bugüne kadar Tekvandoda 55 kiloda.Türkiye Şampiyonluğu'nun yanı sıra birçok defa 2.'lik ve 3.'lük derecelerinin sahibi olmuştur. Tekvando sporuna 2006 yılında başladığını belirten Yağmur Banda Survivor yarışması için adımdan değil arkamdan kopacak fırtınalardan korksun diyerek ne kadar iddialı olduğunu dile getirmiştir.


 
SURVİVOR MARCUS KİMDİR?


Tam adı Yiğit Marcus Aral olan Survivor Marcus, eğitimini University Of Miami’de tamamladı. İstanbul’da yer alan model ajansında 3 yıl çalıştıktan sonra 2010 yılında California’ya yerleşen Marcus, burada da İstanbul’da yapmakta olduğu işini devam ettirdi. Şirketin yöneticiliğini üstlenmekte olan Yiğit Marcus Aral, yazılım mühendisi.

 

HAKAN HATİPOĞLU'NUN DURUMU NASIL??


 
Acun Ilıcalı, Geçtiğimiz günlerde parkurda kaza geçiren ve tedavisi devam edilen Hakan Hatipoğlu’nun kontrol altında tutulduğu ve sağlık durumunun yarın netlik kazanacağı açıkladı.
 
Ilıcalı, 'Hakan'ın ne zaman döneceği belirsiz. Yarın öbür gün gelmeyeceği kesin. Hala kontrol altında. O yüzden onunla ilgili belirsizlik var' dedi.
 
Gönüllüler'den Gamze'nin ise sakatlığından dolayı büyük bir ihtimal Survivor'a devam edemeyecek.Ilıcalı, Gamze için de; 'Gamze ise büyük ihtimal Survivor'a devam edemeyecek durumu net olarak yarın açıklanacak' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...