Tgrt Haber
20 Şubat 2018 23:26

Survivor'da Kim Gitti? Kim Elendi? | Survivor SMS sonuçları

Survivor'da kim elendi? Survivor 2018'de elenen isim kim oldu? Survivor'da pazar akşamları oynanan dokunulmazlık oyununun ardından gönüllüler takımı ard arda aldığı galibiyetler sonrası yenildi. Survivor'da bu hafta gönüllüler takımından bir isim bu hafta adaya veda edecek. Peki Survivor'da kim elendi? Survivor'da elenen isim kim oldu? İşte Survivor'da elenenler haberimizde...

Survivor'da Kim Gitti? Kim Elendi? | Survivor SMS sonuçları
survivorda kim gitti,survivor kim elendi,survivor sms sonuçları,survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı,survivorda kim gitti kim elendi,survivor 2018 sms sonuçları

Survivor'da kim gitti, kim elendi ile ilgili sonuçlar burada. Survivor Sms sonuçları sitemizde. 

Survivor'da kim gitti, kim elendi? Survivor 2018'de Acun'un her fırsatta söylediği gibi bütün oyunlar yalan tek gerçek dokunulmazlık oynandı. Nagihan'ın Gönüllüler'e geçemesiyle galibiyetler peş peşe geldi. Hakan geçirdiği ağır sakatlığın ardından oyunlara geri döndü. Oynanan dokunulmazlık oyunun parkuru gelmiş geçmiş en uzun su oyunu parkuruydu. Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? diye merak ediyorsanız kazanan All Star oldu. Bireysel dokunulmazlığı Ramazan ile finale kalan Nagihan kazandı. Haftanın en iyi performansı Funda oldu. Konseyde dokunulmazlık kolyelerinin sahibi Funda ve Nagihan birer isim söyleme hakkına sahip oldu. Survivor'a yeni katılan 4 isimden 2si olan Batuhan ve Mustafa Kemal'in isimleri kurallar gereği ilk konseyde isimleri yazılamayacak. Peki Survivor'da kim gitti, kim elendi? Survivor 2018 dokunulmazlık kim kazandı? Survivor'da adaya kim veda etti?, Survivor 2018 elenen kim? gibi tüm merak ettiklerinizi haberimizden bulabilirsiniz.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? 

Survivor'da oynanan gelmiş geçmiş en uzun su parkuru olan dokunulmazlık oyunun galibi All Star oldu. Gönüllüler 10-5 fark ile yenildi.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam iki oyun oynandı. İlki konforlu ada için oynanan oyunda, gönüllüler takımı üstünlük kurarak ödülün sahibi oldu. İkinci oyun ise tavuklu wrap ve mor oda için oynandı. Bu oyunda ise kazanan taraf ünlüler oldu. Dün akşamın gündem konusu ise Yiğit'in kafasını çarpıp sakatlanması oldu. Diğer taraftan Funda ile Sema arasında ise parkurda küçük bir gerilim yaşandı.

SURVİVOR 27. YENİ BÖLÜM TANITIM

Sunucu Acun Ilıcalı'nın tabiriyle gelmiş geçmiş en uzun parkurda mücadele edecek olan takımlar, oyun öncesi gerilim yaşadı. Funda ile önceki akşam aralarında geçen diyaloga değinen Sema, Funda'nın "Ben yüzmeyi biliyorum, kendimi güvende hissetmezsem yüzemiyorum" sözlerine atıfta bulundu. Sema, takım arkadaşlarıyla birlikte Funda'nın sulu parkurlarda da oynaması için itirazda bulunacaklarını ancak arkadaşlarının sessiz kaldığını ifade etti.

Funda'nın bu sözler üzerine oynamama kararını dile getirdiği yeni bölümde, Sema'nın ifadesi ise "Buradaki insanların gitmesindense yüzme bilmeyen gitsin o zaman. Adalet budur yani, burası Survivor" oldu.

GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Fragmana yansıyan görüntülerde dikkat çeken bir diğer söylem ise Sema'nın Hakan'a "Benim yüzüme bakmaya bile senin yüzün yok" sözleri oldu.Geçen hafta dokunulmazlığı All star takımı kaybetmişti. Dokunulmazlığı kaybeden All star takımında en çok ismi çıkan Nihat Doğan adaya veda etmişti.

SURVIVOR 8. BÖLÜMDE KİM ELENDİ?

Survivor 2018'de ilk elenen isim belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında elenen isim Marcus oldu.

SURVİVOR'A VEDA EDEN İSMİN SON SÖZLERİ...

Siz söylemeden önce biraz içime doğdu ama olasılığı uzak bir ihtimal gibi geldi. Seyircilerin kararı... Onlarla daha fazla tanışma imkanı bulamadım heralde. Hoş bir duygu değil tabi. Daha yeni başlıyorduk, yeni ısınmıştım. Söyleyecek başka bir şey bulamıyorum. Gerçekten çok üzücü..

DİSKALİFİYE ŞOKU!

Survivor'da eleme gecesinde bir de diskalifiye sürprizi yaşandı. Survivor'da Acun Ilıcalı, Gamze'nin rahatsızlığı nedeniyle Survivor'a devam edemeyeceğini ve yerine yeni bir yarışmacının dahil edileceğini açıkladı. Sevilen yarışmada Hakan Hatipoğlu'nun durumu da belirsizliğini koruyor...

SURVIVOR MARCUS KİMDİR?

Tam adı Yiğit Marcus Aral olan Survivor Marcus, eğitimini University Of Miami'de tamamlamıştır. İstanbul'da yer alan model ajansında 3 yıl çalıştıktan sonra 2010 yılında California'ya yerleşen Marcus, burada da İstanbul'da yapmakta olduğu işini devam ettirmiştir. Şirketin yöneticiliğini üstlenmekte olan Yiğit Marcus Aral, yazılım mühendisidir. Her şeyi geride bırakıp Survivor'a gittiğini ifade eden Marcus, sosyal paylaşım platformunda şu ifadelere yer vermiştir; "Evi ve yasamı bırakıp gitmek her zaman çok zor, nereye ve ne kadar gideceğini bilmemek de cabasi ama şu an zaman macera zaman" Survivor Marcus, sakin yapısı ve farklı tarzıyla dikkat çekiyor.

SURVIVOR 8. BÖLÜMDE ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Surivor'da ödül oyunu büyük bir çekişmeye sahne oldu. Ödül oyununu çok az bir farkla Gönülllüler takımı 10'a 8 kazanmayı başardı!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...