Tgrt Haber
10 Şubat 2018 23:31

Survivor'ın Yayın Günleri Değişti | Survivor Bugün Var mı?

Survivor hangi günler yayınlanacak? Survivor başlamadan yeni bir değişiklik yapıldı. Her yıl Cumartesinden başlayıp Pazartesi gecesine kadar devam eden Survivor'ın yayın günleri değişti. Yarışmanın merakla yayınlanmasını bekleyen vatandaş Survivor Ne Zaman Yayınlanacak? diye aratıyor. Survivor artık Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar geceleri yayınlanacak.

Survivor'ın Yayın Günleri Değişti | Survivor Bugün Var mı?
survivor,tv8,survivor ne zaman yayınlanacak,survivor yayın tarihi,acun ılıcalı,survivor hangi günler yayınlanacak,survivor ne zaman

Survivor ne zaman yayınlanacak? Survivor'ın başlamasına sayılı günler kaldı. Medya patronu Acun Ilıcalı ise reytinglere yenilmemek için Survivor'ın yayın günlerini değiştirdi. Peki Survivor ne zaman yayınlanacak?, Survivor hangi günlerde yayınlanacak? Her yıl cumartesinden başlayıp pazartesi gecesine kadar devam eden Survivor bu yıl perşembe, cuma, cumartesi ve pazar geceleri yayınlanacak. İşte Survivor hakkında merak ettikleriniz...

'Survivor, Acun Ilıcalı'yı hiç üzmüyor'

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, yapımcısı ve sunucusu olduğu 'Survivor' yarışması ile adından söz ettirmeyi sürdürüyor. 'Survivor 2018 All Star' ekrana geldiği ilk gün reytingin zirvesinde yer aldı.

Posta Gazetesi'nden Mesut Yar'ın, "Kendi Müşterisi Var" başlıklı yazısı şöyle:

"Ve 'Survivor' (TV8) mevsimine girdik. İlk iki günü zirvede bitirdi. Geçen sezon yaptığı skora yakın reytingler aldı. Biraz fazla ya da eksik.
Genel görünümden hareketle şunu anladım; 'Survivor'un bizzat başlamasını bekleyen bir kitle var. O başlayana kadar çeşitli kanallara dağılmış. Hatta kimi TV bile açmıyor. Ve 'Survivor' mevsimiyle birlikte kumanda ele alınıyor. İlginç değil mi?
'Survivor' televizyon içeriklerine küsmüş bir izleyicinin tercihi olmuş. Özgün bir iş ve sahibini hiç üzmüyor."

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışması Survivor, 10 Şubat Cumartesi günü, ilk bölümüyle ekrana gelecek. Posta yazarı Mesut Yar, bugünkü köşe yazısında, Acun Ilıcalı'nın Survivor yayın günlerinde yaptığı değişikliği kaleme aldı.

Survivor'ın Yayın Günleri Değişti | Survivor Bugün Var mı?

İşte Mesut Yar'ın yazısındaki ilgili kısım;

Acun Ilıcalı bu sezonki "Survivor"da (TV8) tersinden bir periyot uygulayacak. Yani program geçtiğimiz sene olduğu gibi cumartesinden başlayıp pazartesi gecesine kadar devam etmeyecek.

SURVİVOR BUGÜN VARMI?

TV8'in 11 Şubat 2018 yayın akışına göre bu akşam Survivor yeni bölüm bulunuyor. Herhangi bir değişiklik olmazsa yeni bölüm her zamanki saatinde yani 20.00'da yayımlanacak.

KARŞISINDA GÜÇLÜ RAKİPLER VAR

Bu kez ilk etapta perşembe, cuma, cumartesi ve pazar geceleri yayınlanacak. Karşısında geçtiğimiz yıla oranla bir hayli güçlenmiş reytingleri 10'lu rakamları aşan diziler var... Bana göre asıl survivor "ilk yüz listesinde" yaşanacak. Kolay gelsin!

İKİNCİ SÜRPRİZ ÖDÜL

Acun Ilıcalı Survivor 2018'de diğer sezonlardan farklı olarak yarışmacıların bu kez ilk oyunu ada için oynayacaklarını açıkladı. Buna göre daha önce barınak için mücadele eden yarışmacılar bu kez daha ii olanakların olduğu ada için mücadele edecek. Buna göre kazanan takım daha iyi şartlarda yaşayacak. Bu olanaklardan biri barınaktaki yataklar olacak.

İLK OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2018'de ilk oyunun kazananı All Star takımı oldu. Böylece All Star takımı Survivor 2018'de daha iyi şartlarda yaşama imkanına da sahip oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...