Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Kasım 2018 16:15

Survivor'ın yıldız yarışmacısı, fenomen dizinin kadrosuna dahil oldu

Survivor'ın eski yarışmacısı Ramazan Kalyoncu, ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Survivor'ın yıldız yarışmacısı, fenomen dizinin kadrosuna dahil oldu
survivor ramazan,,edho,

Adını TV8 ekranlarında yayınlanan Göz6 ve Survivor yarışmalarıyla duyuran Ramazan Kalyoncu,ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil oldu.

EDHO'NUN KADROSUNA DAHİL OLDU

Survivor 2018 gönüllüler takımında yer alan Ramazan Kalyoncu, ekranlara geri döndü. Survivor'ın başarılı yarışmacısı ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil oldu. Kalyoncu, dizinin salı günü yayınlanan bölümüyle sevenleriyle buluştu.

BEST MODEL TURKEY'DE 3'ÜNCÜ OLDU

8 Nisan 1990'da Rize'de doğan Ramazan Kalyoncu, çocukluk yaşlarından bu yana sporun bir çok farklı dalı ile ilgilendi. 1998 yılında futbol ile ilgilenirken 2003 yılında ise boksla uğraştı. 2009 yılında Fitness Eğitmenliği yaparken Pilates, Yoga ve Bokwa ile profesyonel olarak ilgilendi. Kalyoncu, Best Model Of Turkey'de 3'üncü olduktan sonra TV8 ekranlarında yayınlanan Göz6 ve Survivor yarışmalarında yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...