Tgrt Haber
21 Eylül 2016 13:21

Tarık Akan'ın abisinden olay sözler

Geçtiğimiz hafta yaşamını yitiren Tarık Akan'ın ağabeyi Turgut Üregül, cenazenin kendisine gösterilmediğini belirterek, 'Kardeşimi dini vecibelere göre defnetmek isterdim' dedi.

Tarık Akan'ın abisinden olay sözler
tarık akan,turgut üregül,

Tarık Akan'ın hayatını kaybettiği gün hastane önünde yaptığı açıklama ile gündeme gelen usta oyuncunun ağabeyi Turgut Üregül, bu kez canlı yayına bağlanarak çok konuşulacak ifadeler kullandı.
 "İSTEMİYORLARSA SOYADLARINI DEĞİŞTİRSİNLER"
 Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanan Üregül, "Şimdi ben bu yeğenlerimi de affediyorum. Amerika'da okudular, saygıdan uzaklar biraz. Burada bir cenaze varken konuşmamaları gereken şeyleri konuştular. Ailenin beni kabul etmemesi sorun değil. Ortada bir resmiyet var. Secere dağıttım hepsine. Mahkemeler tasdik eder hepsini. Benim ailede vazifem aile büyüklerine öncülük etmektir. Yeğenlerimin hepsi Amerika'da okudu. Eğer istemiyorlarsa soyadlarını değiştirsinler" dedi.
 "BANA CENAZEYİ GÖSTERMEDİLER"
 Kardeşinin cenazesinin kendisine gösterilmediğini iddia eden Üregül, "Soyumda imamlar var. Kardeşimi dini vecibelere göre defnetmek isterdim. Ama bana hastanede cenazeyi bile göstermediler" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...