Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Nisan 2017 16:12

Tatlıses: Bülent ağabeyimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Bülent Kayabaş, 72 yaşında hayatını kaybetti. Türkiye'nin en iyi seslendirme sanatçılarından biri olan Bülent Kayabaş'ın vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. İbrahim Tatlıses sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, "Bülent ağabeyimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. İnsanlığı ile her zaman kalbimde kalacak" dedi.

Tatlıses: Bülent ağabeyimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim
ibrahim tatlıses, bülent kayabaş,

Sinema ve tiyatro sanatçısı Bülent Kayabaş, 72 yaşında İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Uzun süredir kolorektal kanser hastalığı nedeniyle tedavi gören Kayabaş'ın, bugün saat 06.05'te vefat ettiği belirtildi.Kayabaş'ın vefatının ardından ünlü isimler de üzüntülerini sosyal medya üzerinden dile getirdi. Kayabaş ile Yeşilçam filmlerinde rol alan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile şu ifadeleri kullandı:
"Oyunculuğuyla insanımızın kalbinde yer eden Bülent Abi'mizi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Yeşilçam'ın zor ve bir o kadar emek isteyen kıymetli zamanlarında kendisiyle filmler çektik. 'Sevdalandım' filmimizin Yakışıklı Rıza'sı, insanlığı ve abiliği ile her zaman kalbimde kalacak. Mekanın cennet olsun Bülent Kayabaş. Bülent Abi'me Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum."

Tatlıses: Bülent ağabeyimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...