Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Ekim 2018 23:29

Tedaviye olumlu cevap veren Mehmet Ali Erbil'den kötü haber!

Yaklaşık bir haftadır Maslak'taki özel hastanenin yoğun bakım servisinde yatan ve geçtiğimiz gün tedaviye olumlu cevap veren Mehmet Ali Erbil'in durumu yeniden kötüleşti.

Tedaviye olumlu cevap veren Mehmet Ali Erbil'den kötü haber!
mehmet ali erbil,mali,mehmet ali erbil öldü mü,mehmet ali erbile ne oldu,mehmet ali erbilin hastalığı ne

Evinin banyosunda düşerek yaralanan Mehmet Ali Erbil, acil hastaneye kaldırılmış yapılan tedavilerin ardından yoğun bakıma alınmıştı. Uzun süren tedavi sürecinin ardından dün Erbil'den iyi haber gelmişti. Ancak Erbil'ın kızı Sezin Erbil, babasının yeniden fenalaştığını söyledi.

DURUMU YENİDEN KÖTÜLEŞTİ

Ünlü şovmen bugün tekrar fenalaştı. Kanama geçiren Erbil, apar topar operasyona alındı. Babasının sağlık durumunu sosyal medyadan duyuran Sezin Erbil, sevenlerinden dua istedi. Erbil, "Canım babam, her şeyim yoğun bakımda tekrardan dualarınıza ihtiyacımız var" mesajını paylaştı.

"TOPARLANMAYA BAŞLADI, AĞIR TABLOYU ATLAMIŞTIM OLDUK"

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in doktoru Jan Klod Kayuka son yaptığı açıklamada "Toparlanmaya başladı. Bu sabah itibarıyla makineden ayırdık. Çok ağır olan tabloyu atlatmış olduk. Tepkiler normal kendisinde ama yorgun. Olumlu bir tablodayız bundan sonra kaçış sendromu ile ilgili bir sorun yaşamayacağız" demişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...