Tgrt Haber
03 Şubat 2018 17:19

Tolgshow 6. yeni bölümde konuk kim olacak? - Tolgshow Son Bölüm İzle

Tolgshow 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Program bu akşam ekranlara gelecek. Arkadaşım karakteriyle izleyicinin dikkatini çeken Tolgshow'da bu akşam Tolga Çevik'in konuğu Kerem Alışık olacak. Tolgshow saat kaçta? İşte detaylar

Tolgshow 6. yeni bölümde konuk kim olacak? - Tolgshow Son Bölüm İzle
tolgshow,tolgshow fragman,tolgshow konuk,tolgshow 6.bölüm,tolgshow 3 şubat,tolgshow yeni bölüm,tolgshow kerem alışık

Tolgshow ne zaman, saat kaçta? Daha önce Arkadaşım Hoşgeldin, Komedi Dükkanı gibi programlarla izleyicinin karşısına çıkan Tolga Çevik, bu sezon Tolgshow adlı programla ekranlarda olacak. Fox TV'de yayınlanan Tolgshow'un 6. bölümü bu akşam yayınlanacak. Tolshow'a bu bölümde Kerem Alışık konuk olacak. Tolga Çevik, Kerem Alışık’a sorduğu absürt sorularla izleyiciyi kahkahaya boğarken, Alışık’ın anlattığı sünnet anıları da çok konuşulacak. İşte Tolgshow 4. bölüm fragmanı...

TOLGSHOW NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? (6. BÖLÜM FRAGMANI)

Tolga Çevik'in oyunu Tolgshow'un 6. bölümü 3 Şubat Cumartesi (bugün) saat 23.30'da Fox TV'de ekrana gelecek. Tolgshow'un yeni bölüm konuğu Kerem Alışık olacak.

‘Arkadaşım’ karakteriyle sahnede olan Tolga Çevik, Kerem Alışık’a sorduğu absürt sorularla izleyiciyi kahkahaya boğarken, Alışık’ın anlattığı sünnet anıları da çok konuşulacak.

Gizemli yönetmenin Amerikan tarzı bir talk show yapmasını istediği Arkadaşım, sahneye gelen ve Shirley Bassey’in ünlü ‘Hey Big Spender’ şarkısını seslendiren MASGE’nin şovuna ortak olunca ortaya unutulmaz görüntüler çıkacak.

‘ARKADAŞIM' PİLOT OLDU UÇUYOR

Tolgshow’un ikinci perdesinde ‘Arkadaşım’ pilot, Sarp Bozkurt ise ikinci pilot olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Elmas kaçakçısı bir ailenin ‘Arkadaşım’ın uçağına binmesi kahkaha dolu olayların başlangıcı olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...