Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Ağustos 2018 10:03

TRT artık kovboy filmlerini yayınlamayacak

Her pazar sabahı TRT 1 kanalından saat 09:55'te kovboy filmi yayınlama geleneğine son verdiği iddia edildi. Kanal yetkilileri ilerleyen saatlerde konuya ilişkin resmi bir açıklamanın yapılabileceğini dile getirdi.

TRT artık kovboy filmlerini yayınlamayacak
TRT,kovboy filmleri

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT), bir geleneğe son verdi. İddialara göre; Her pazar sabahı saat 09.55'te ekrana gelen kovboy filmleri artık yayınlanmayacak.

 

1980'li yıllardan beri yayınlanan ve "Western Kuşağı" olarak bilinen saatte artık "Ev Sineması" kuşağı yayınlanacak. Bu kuşaktaki filmlerin tamamı TRT ve Kültür Bakanlığı destekli Türk filmlerinden oluşacak.

Son olarak 19 Ağustos'ta John Wayne'in başrolünde oynadığı 1971 yapımı "Kin Tuzağı" filmini yayınlayan kanal, 26 Ağustos Pazar günü kovboy filmi yayınlamadı. Bunun yerine ise Beni Böyle Sev dizisinin tekrarını ekranlara geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...