Tgrt Haber
14 Nisan 2015 12:15

Türk şarkıcının büyük başarısı

Dünyanın en önemli müzik platformlarından MTV’nin internet sitesinde en çok dinlenenler listesine giren Türk sanatçı Onur Özsu, Rihanna gibi dünya starlarını da geride bırakmayı başardı.

Türk şarkıcının büyük başarısı
mtv, Onur Özsu, rihanna

Yabancı müzikseverler tarafından ilgiyle takip edilen Türk şarkıcı Onur Özsu, müzik dünyasının en önemli müzik platformu olan Mtv’nin resmi internet sitesinde en çok dinlenen sanatçılar listesine girmeyi başardı. En popüler sanatçı sıralamasında birinciliğe kadar yükselen Özsu, Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Clark Cotton, hip hop ve elektronik müzik yapan müzik grubu Rej3ctz, Avustralyalı pop sarkıcısı Cody Simpson, en çok dinlenen sanatçılar listesinde uzun süre birincilik tahtını kimseye kaptırmayan Rihanna, Emmy Ödüllü oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez, dünyaca ünlü rapçi ve söz yazarı Chirs Brown gibi isimleri de geride bıraktı. İzmirli sanatçı Mtv resmi internet sitesinde popüler şarkıcılar listesinde ilk 3’e girmeyi başaran ilk Türk sanatçı oldu.
Özsu, 3 şarkıdan oluşan “Onur Duydum” adlı ilk müzik albümünü Meya müzik etiketiyle hayranlarının ilgisine sunmuştu. Albümde yer alan şarkıların söz ve müziği Özsu’ya, düzenlemeler ise Murat Evgin’e ait.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...