Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Temmuz 2015 18:25

Ünlü işletmeciler kazada hayatını kaybetti

Eğlence dünyasının popüler mekanlarından O Bar’ın sahipleri Esen Yeşilırmak ve ortağı Abdullah Hilmi Özmelek ile Yeşilırmak’ın ayrıldığı eşi Mehmet Ali Açılmış, Tekirdağ’ın Malkara İlçesi yakınlarında trafik kazasında yaşamlarını yitirdi. Esen Yeşilırmak ile Mehmet Ali Açılmış’ın oğlu Ali Açılmış ise ağır yaralandı.

Ünlü işletmeciler kazada hayatını kaybetti
kaza,

Kaza,Tekirdağ’ın Malkara İlçesi Çavuşköy Mahallesi yakınlarına bu Sabah meydana geldi. Yunanistan’a tatile gitmek için İstanbul’dan yola çıkan Esen Yeşilırmak,  Abdullah Hilmi Özmelek, Mehmet Ali Açılmış ve Ali Açılmış’ın içinde bulunduğu Muhsin Börklü yönetimindeki 34 HM 4668 plakalı çift kabinli kamyonet saat 10.18’de Çavuşköy yakınlarına geldi. Bu sırada Mehmet Fıçıcı yönetimindeki 59 EP 397 plakalı boş mazot tankeri kontrolsüz olarak aniden U dönüşü yaptı. Muhsin Börklü’nün tüm çabasına rağmen kamyonet, tankere çarparak savruldu.
Kazada çift kabinli kamyonetin arka koltuğunda oturan Mehmet Ali Açılmış, Esen Yeşilırmak ile ön sağ koltukta oturan Abdullah Hilmi Özmelek olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada, anne babasıyla arka koltukta oturan Ali Açılmış ağır yaralandı ve olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Malkara Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü Muhsin Börklü, tankerin aniden önüne geçtiğini söyleyerek, "Tanker direkt önümüze kırdı. Dönülmeyecek yerde döndü, kaçtım ama beni sol şeritte yakaladı" dedi.

SÜRÜCÜLER GÖZALTINDA
İtfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden güçlükle çıkarılan Esen Yeşilırmak ve Abdullah Hilmi Özmelek ve Mehmet Ali Açılmış’ın cenazeleri savcılık ve Jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Malkara Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak kamyonet sürücü Muhsin Börklü ile tanker sürücüsü Mehmet Fıçıcı jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Üç kişinin hayatını kaybettiği kaza yakında bir işletmenin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde boş mazot tankerinin U dönüşü yapmak sol şeride geçtiğinde çift kabinli Muhsin Börklü idaresindeki kamyonet tankere çarpıyor. Jandarmanın kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...