Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Nisan 2018 20:04

Ünlü model fenomen olmak isterken hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu Annette Carrion hemen hemen tüm videolarını paylaştığı Güney California otoyolunda, kullandığı 2015 model Triumph motosikletin kontrolünü kaybedince hayatını kaybetti.

Ünlü model fenomen olmak isterken hayatını kaybetti
gündem,

33 yaşındaki Annette Carrion, tüm hayatını instagram üzerinden yayınlayan bir motosiklet tutkunuydu. İki yıldır beraber olduğu erkek arkadaşına göre "Her zaman hayat dolu ve her maceraya hazır" olan ABD'li güzelin yaşamı yine motosiklet üzerinde son buldu. 

California eyaletinde bir otoyol üzerinde saatte 120 kilometre hızla giden Carriot viraj alırken kontrolü kaybederek sel çukuruna yuvarlandı. 

İLHAN KAYNAĞI

2012 yılından beri 148 bin takipçiye ulaşan Annette Carrion'un paylaşımları neredeyse tüm yaşamını üzerinde geçirdiği motosiklet tutkusuyla ilgiliydi. Kendisi gibi motosiklet sevdalısı olan iki kadın arkadaşıyla Redline Ravens adında bir grup da kurmuşlardı. Genç motosikletçinin ölümünün ardından arkadaşları, sosyal medyada göz yaşartan taziye mesajları paylaştı: Tüm kadınlara ilham kaynağı olmak istiyordu. Onu hiç unutmayacağız.

Ünlü model fenomen olmak isterken hayatını kaybetti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...