Tgrt Haber
21 Haziran 2018 11:35

Ünlü oyuncu İstanbul'u terk etti

Sinan Albayrak, yaz tatilini Kaş’ta atlar, keçiler, tavuklar ve güvercinlerle ilgilenerek geçiriyor. Ünlü oyuncu doğal yaşamın tadını çıkarıyor. Gece gündüz kendi elleriyle inşa ettiği at çiftliğinde çalışan ünlü oyuncu, atlarla birlikte vadide yürüyüş yapmayı da ihmal etmiyor. Ünlü oyuncu, o kareleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Ünlü oyuncu İstanbul'u terk etti
Sinan Albayrak

HT Magazin'de yer alan habere göre, rol aldığı dizinin final yapmasının ardından soluğu Kaş’ta alan Sinan Albayrak, doğal yaşamın tadını çıkarıyor. 

Gece gündüz kendi elleriyle inşa ettiği at çiftliğinde çalışan ünlü oyuncu, atlarla birlikte vadide yürüyüş yapmayı da ihmal etmiyor.

Günlerini atların yanı sıra keçiler, tavuklar ve güvercinlerle ilgilenerek geçiren Albayrak, doğal yaşamdaki anlarını sosyal medyadan takipçileriyle de paylaşıyor.

Ünlü oyuncu, Karga adını verdiği siyah renkli Serçe marka arabası için Instagram’da kara_karga_gak adında bir hesap açtı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...