Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Nisan 2015 17:28

Ünlü sanatçı Fatih Ürek'in son durumunu doktoru açıkladı

Ünlü sanatçı Fatih Ürek'in, geçirdiği mide ameliyatının ardından rahatsızlanınca yoğun bakıma kaldırıldığı iddia edilmişti.

Ünlü sanatçı Fatih Ürek'in son durumunu doktoru açıkladı
fatih ürek,son sağlık durumu,

Sanatçının doktoru konuyla ilgili açıklama yaptı.Mide küçültme ameliyatı olan ve bir haftada 98 kilodan 88'e düşen şarkıcı Fatih Ürek, hastaneye kaldırıldı.Geçirdiği operasyonun ardından sadece sıvı besinler tüketebilen Fatih Ürek'in grip nedeni ile fenalaştığı ve yoğun bakıma kaldırıldığı belirtildi.Sanatçının menajeri, "Sadece sıvıyla beslendiği için gribe yakalandı. Kendisi gayet iyi" açıklamasını yaptı.
Ürek'in doktoru ise şu açıklamayı yaptı: "Sanatçı Fatih Ürek 17 gün önce Liv Hospital'da tüp mide ameliyatı geçirmiştir...Ameliyat sonrası bağışıklık sistemi baskılanmasına bağlı olarak geçirdiği enfeksiyon sebebiyle 3 gün önce hastanemize başvurmuştur.Genel sağlık durumu iyi olan Fatih Ürek, normal odada takip edilmeye devam etmektedir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...