Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ekim 2018 17:53

Ünlü sanatçı yoğun bakımda

Ses sanatçısı ve TRT sunucusu Sayra Orkan, bağırsak kanaması geçirdi. Yoğun bakıma kaldırılan 81 yaşındaki Orkan'ın tedavisi sürüyor.

Ünlü sanatçı yoğun bakımda
sayra orkan

Sanat camiasından duyurduğu acı haberler nedenyle 'felaket tellalı' olarak anılan Onur Akay, TRT sunucusu Sayra Orkan’ın yoğun bakıma kaldırıldığını duyurdu. Orkan'ın oğlu ile görüştüğünü ifade eden Akay, “1964 ve 1969 yılları arasında Türk Sanat Müziği şarkılarını aranjman şeklinde okuyarak dikkat çeken ve çok sayıda 45'lik plak yapan ses sanatçısı ve sunucu Sayra Orkan, uzun yıllardır Çeşme Alıçatı'da inzivaya çekmişti. Değerli sanatçımız İzmir Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Oğlu İstemihan Orkan'la görüştüm ve değerli sanatçımızın çok ağır bir bağırsak kanaması geçirdiğini öğrendim. 81 yaşındaki sanatçımız için dualarınızı esirgemeyin” ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...