Tgrt Haber
19 Ekim 2017 10:07

Ünlü şarkıcıdan milyonluk yatırım!

Gökhan ve Hakan kardeşler İsviçre Alpleri'nden sonra dünyanın en yüksek oksijen oranına sahip olduğu belirtilen Kazdağları'ndan birer tarla satın aldı.

Ünlü şarkıcıdan milyonluk yatırım!
gökhan,,hakan,

Çanakkale'nin 'oksijen deposu' olarak bilinen Kazdağları'nın eteklerindeki Bayramiç ilçesinde, ev ve arazi alan ünlü isimler arasına Athena grubunun kurucuları da katıldı.

İsviçre Alpleri'nden sonra dünyanın en yüksek oksijen oranına sahip olduğu belirtilen Kazdağları'nın eteklerindeki Bayramiç'te, şehrin gürültüsü ve stresinden uzak kalıp dinlenmek ve doğayla baş başa kalmak isteyen Gökhan ve Hakan Özoğuz kardeşler milyonluk yatırım yaptı.

FİYATI AÇIKLANMADI

Athena grubunun kurucuları, Bayramiç'te birer tarla satın aldı. Gökhan Özoğuz'nun Bayramiç'e 26 kilometre uzaklıktaki Dağahmetçe Köyü'nde aldığı tarlanın 800 dönüm, Hakan Özoğuz'un Bayramiç ilçesine komşu bir bölgeden aldığı tarlasının ise 75 dönüm olduğu öğrenildi. Satın alınan tarlaların fiyatı açıklanmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...