Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ağustos 2014 09:22

Ünlü şarkıcının ismi memleketinde yaşatılacak!

Kanser hastalığına yenik düşerek hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Murat Göğebakan'ın adı, memleketi Adana'da yaşatılacak.

Ünlü şarkıcının ismi memleketinde yaşatılacak!
murat göğebakan,kanser hasatalığı,ünlü şarkıcı,memeleket,adana ,isim,

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ağustos ayının ilk oturumu Hüseyin Sözlü’nün başkanlığında yapıldı. Toplantıda gündem dışı söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Adanalı ünlü şarkıcı Murat Göğebakan’ın yaşatılması için adının bir bulvar veya caddeye verilmesi önerisinin gündeme alınmasını talep etti. Talep, üyelerin oy birliğiyle kabul edildi ve öneri ilgili komisyona havale edildi.
Bu arada söz alan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Cumhurbaşkanlığı seçiminin de bittiğini belirterek bir an önce yerel gündeme dönülmesini istedi. Çetin, Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü’ye “El ele vererek yolları asfaltlayalım, sivrisinekle mücadele edelim, Menderes’teki esnafın sorunlarına çözüm bulalım ve altyapıyı güçlendirelim” diye seslendi. "Tatlı bir yarış ve rekabet yaşandı; beğenelim beğenmeyelim ilk turda seçilen sayın Cumhurbaşkanına başarılar dileyelim ve istikrarın devam edeceğine inanalım” diyen Çetin, 30 Mart’ın ardından Adana’da yeni bir sayfa açıldığını belirterek “Vali değişti, emniyet müdürü değişti, başkanlar değişti ve yeni bir dönem başladı” diyen Çetin, “Bütün başkanlar el ele verip artık yerel gündeme dönmeliyiz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...