Tgrt Haber
03 Ekim 2018 10:51

Ünlülerin çocukluk ve gençlik fotoğrafları şaşırttı!

Kiminin çocukluk fotoğrafına baktığınızda ne kadar büyük bir değişiklik geçirdiğini düşünecek, kimi için ise hiç değişmemiş diyeceksiniz. İşte çocukluk ve gençlik fotoğraflarıyla ünlü isimler...

Ünlülerin çocukluk ve gençlik fotoğrafları şaşırttı!
ÜNLÜLER,ünlülerin küçüklükleri

Manken Tülin Şahin'in 6 yaşındayken pasaport işlemleri için çekilen bu fotoğrafı erkek çocuğunu anımsatıyor.

Okan Bayülgen, Instagram hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı. Okan Bayülgen'in paylaşımı çok sayıda beğeni alırken takipçileri şovmene "Bu gerçekten siz misiniz?", "Maşallah ne kadar tatlı" yorumları yaptı. 

Miss Turkey 2018 güzellik yarışmasında üçüncü olarak Miss Turkey Supranational seçilen Roda Irmak Kalkan Instagram hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı. Miss Turkey 2018 güzellik yarışmasında üçüncü olarak Miss Turkey Supranational seçilen Roda Irmak Kalkan Instagram hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı. Roda Irmak Kalkan

Son olarak Çukur dizisinde Kahraman Koçavalı karakterine hayat veren ve ilk bölümlerde öldürülen Mustafa Üstündağ çocukluk fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı. Dizide senaryo gereği öldürülmesine rağmen flashback'ler ile ekranda boy göstermeye devam eden 51 yaşındaki oyuncu paylaşımına, ""Canım annem melaikem" notunu yazdı. "Hayata daha güzel bakmanız ve sizin gülümsemeniz için her türlü maymunluğu yapmaya hazırım." diyen bu ünlüyü tanıdınız mı? 

Sanatçı Haluk Levent gençlik fotoğrafını bu notla sosyal medyadan paylaştı. Levent'in paylaşımının altına çok sayıda yorum gelince, "Şişşşt yeterince güldünüz döverim bak!" dedi.

6 Haziran'da 10 yıllık eşinden boşanan bu ünlüyü tanıdınız? Fotoğraftaki kişi Emina Jahovic'in ta kendisi... Jahovic yıllar önce çekilen fotoğrafını 'Erkek çocuğuydum' notuyla Instagram'da paylaştı.

Didem Soydan, Twitter hesabında eski bir fotoğrafını takipçileriyle paylaşarak nostalji yaşattı. 34 yaşındaki model, 26 yıl önce çekilen fotoğrafını ''İlkokul 1 didosu'' notuyla paylaştı. 

Oyuncu Bülent Şakrak ile mutlu bir evlilikleri olan Ceyda Düvenci, geçen sene dünyaya gelen oğulları Ali'nin fotoğrafını paylaştı. Ceyda Düvenci, oğlu Ali ile kendi bebeklik fotoğrafını paylaşarak aradaki benzerliği gözler önüne serdi. Bazı takipçileri Ali bebeği annesi Ceyda Düvenci'ye benzetirken, bazıları ise baba Bülent Şakrak'a benzediği yorumlarını yaptı.

Oyuncu Demet Özdemir, geçmiş yıllardan yaptığı bir paylaşıma, "Bir kız vardı. Ufacık, tefecik bir kız" notunu düştü.

Gençlik yıllarına ait bir kareyi sosyal medyadan yayınlanan Oktay Kaynarca, "Yer İstanbul Fiat kamyon fabrikası, 50 NC midibüs elektrik montaj hattı....Hayatın o yıllarda da BANA GÜZEL olduğu daha GÜZEL olacağına inandığım yıllar...Ne kadar kalbi güzel sevenlerim varmış kendimle gurur duydum.Her insana nasip olmaz bunca yıl gerçekte yüzünü bile görmedikleri ama hep sevdikleri inandıkları arkasında durdukları bir adam olmak.. Tek tek hepinize sarıldığımı kucakladığımı varsayın benim güzel memleketimin güzel yürekli insanları..." mesajıyla paylaşımda bulundu. 

Oktay Kaynarca, daha önce de 17 yaşındayken çekilmiş bir fotoğrafını Nazım Hikmet Ran'a ait 'Yaşamaya dair' şiiriyle hesabına yüklemişti. Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli karakterine hayat veriyor. 

Mustafa Sandal, Instagram hesabından annesiyle çekilmiş ve yıllar öncesine ait bir fotoğrafını paylaştı. Kolunu annesinin omzuna atmış ve kendisinden son derece emin bir şekilde objektife poz vermiş olan Mustafa Sandal, annesinin doğum günü sebebiyle paylaştığı bu fotoğrafına ''Annemin yanında sünnet öncesi karizmadan taviz vermeyiş pozları… İyi ki doğdun ve beni doğurdun canım annem'' notunu düştü.

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, kanalında yaptığı pek çok programa katılan yarışmacıları ünlü etti. Adeta kimin elinden tutsa o isim ünlü oldu. Onlardan biri de Yetenek Sizsiniz Türkiye'de şampiyon olarak adını geniş kitleleren duyuran ve son dönem yaptığı Canan Karatay taklitleriyle gündemde olan Sefa Doğanay.

Kendisini manken Didem Soydan'a benzeten Sefa Doğanay, paylaşımına "Küçükken Didem Soydan'mışım" yazdı.

Ünlü sonucu ilkokul yıllarına ait fotoğrafı Instagram'da takipçileri ile paylaştı. Onu tanıyabildiniz mi? Bu fotoğraf Jess Molho'ya ait. Jess Molho, yıllar önce çekilen bu fotoğrafı altına "Altta soldan ikinci çocuk" notunu düştü...

Yapımcı, sunucu ve medya patronu Acun Ilıcalı’nın, ilkokul diploma notu ve fotoğrafı ortaya çıktı. 5 yaşında Edirne’de ilkokula başlayan Acun Ilıcalı’nın ilkokulu pekiyi ile bitirdiği kayıtlarda yer alıyor.  29 Mayıs 1969 yılında Edirne’de doğan Acun Ilıcalı, ilköğrenimini 01 Haziran 1979 yılında İstiklal İlköğretim Okulunda tamamladı.

İKİ İSMİ VARMIŞ
Ünlü ismin kayıtlarda iki isminin olduğu da ortaya çıktı. Acun Ilıcalı'nın ismi kayıtlarda Ali Acun olarak yer alıyor. Acun Ilıcalı’nın yıllar önce okuduğu ilkokula maddi destekte de bulunduğu biliniyor. 

Modelliğe başlamadan önce bale dersleri alan Çağla Şıkel o günlere ait fotoğrafını ''Ahh o günler benim çocukluğum... Yaş 11! İlk arkadaşlarım, canlarımla fındıkkıran balesi öncesi...'' notuyla paylaştı. Yıllar geçmesine rağmen yüz hatları hiç değişmeyen Çağla Şıkel'in fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı.

Şarkıcı İrem Derici, takipçilerini geçmiş yıllara yıllarına götürdü. İrem Derici, yayınladığı çocukluk karesine, ''21.03.1989, ikinci yaş günüm.Yarın bu şaşkın ördek 31 oluyor!'' notunu düştü. İrem Derici, yayınladığı bu fotoğrafın altına da, "Çok değişmiş miyim?" mesajını yazdı. İrem Derici, daha önce ise kardeşi Cemre Derici ile çocukken çekildikleri fotoğraflarını paylaşmıştı. İrem Derici, kardeşini kucağına aldığı fotoğrafın altına 'İyi ki doğdun KARDEŞİM' notunu düşmüştü. 

Üniversite yıllarında uzun saçları ve bıyıklarıyla dikkat çeken Selçuk Yöntem, o döneme ait her fotoğrafın kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu söylüyor... Bu da Selçuk Yöntem'in en minik halleri...

Saltbae hareketiyle tüm dünyaya tanınır hale gelen ve son olarak ABD-Miami'de restoran açarak dünyaca ünlü isimleri ağırlayan Nusret Gökçe sosyal medyadan çocukluk fotoğrafını yayınladı.  Takipçilerine nostalji yaşatan Nusret, fotoğrafını "Hayat Üniversitesi yaş 15" notuyla paylaştı.

Son olarak Maide'nin Altın Günü adlı filmiyle gündemde olan Ezgi Mola, çocukluk fotoğrafını sosyal medyadan yayınladı. 34 yaşındaki Ezgi Mola, çocukluk karesine "Korkma Ezgi’ciğim, her şey geçiyor. Kalbi kötü olanlar da bi şekilde gidiyor..." mesajını yazdı.


Dizilerin aranan ismi Burçin Terizoğlu'nun, bundan 32 yıl önce çekilen Çıplak Vatandaş filminde rol aldığı ortaya çıktı. Burçin Terizoğlu'nun daha o zamanlardan meşhur olacağı belliymiş.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...