Tgrt Haber
13 Şubat 2018 19:27

Vartolu öldü mü? | Çukur 17. yeni bölüm ilk sahne (fragman) geldi!

Çukur'un 16. yeni bölüm final sahnesinde, Vartolu öldü mü yaşıyor mu sorusu merak uyandırdı. Çukur'un son bölüm finalinde, Koçovalılar Vartolu'nun mekanını bastı. Çatışma sırasında ise Beyefendi'nin adamları olduğu tahmin edilen uzun namlulu silah taşıyan kişiler, Vartolu'nun arabasının önünü kesti ve kurşun yağdırarak araçtaki kişiyi öldürdü. Daha sonra ise aracın içine bomba atarak havaya uçurdular. Ancak arabanın içinde ölen kişi Vartolu mu başkası mı bunun cevabı 17. bölümde ortaya çıkacak.

Vartolu öldü mü? | Çukur 17. yeni bölüm ilk sahne (fragman) geldi!
vartolu öldü mü,,çukur 17.bölüm,,çukur vartolu öldü mü,

Show TV ekranlarının çok kısa bir zaman içerisinde yüksek reyting oranları elde etme başarısına ulaşan dizisi Çukur 16. Bölümüyle 12 Şubat Pazartesi akşamı yayınlandı. Çukur dizisinin bu hafta Show TV ekranlarında yayınlanan son bölümünde izleyicinin nabzını hızlandıracak gelişmeler yaşandı. Çukur son bölümün yayınlanmasının ardından dizinin tutkunları yeni bölüm fragmanı sorgulamalarını başlattı. Çukur son bölümünde Vartolu ve Koçovalılar arasındaki amansız mücadele çok konuşuldu. İşte, Çukur 16. son bölümün yayınlanmasının hemen sonrasında izleyicilerin nefeslerini tutarak beklediği Çukur 17. yeni bölümden ilk sahne (yeni bölüm fragmanı) yayınlandı.

Çukur son bölümde Vartolu ve Koçovalılar arasındaki gerilim seviyesi zirveye tırmanıyor, her iki taraf da birbirine büyük ve geri dönüşü olmayan savaş ilan ediyor. İdris’in ‘’"Bu herif bu mahalleyi terk edecek ister tabutta, ister yürüyerek" sözlerine karşı Vartolu’nun ‘’Ben Çukur’da öleceğim son sözüm bu!’’ diyerek rest çekmesi yayınlanan son bölüme damgasını vuruyor. Şimdi geriye sadece iki seçenek kalmıştır: Vartolu ya İdris’in kesin talimatıyla Çukur’dan gidecek ya da Çukur’da ölecek… Yamaç var olan durumu düzeltmeye çalıştıkça Vartolu yerinde durmayıp her şeyi teker teker bozmaktadır. Öte yandan Çukur son bölümde Yamaç, hakkındaki tüm gizli gerçekleri Vartolu’ya bildiğini itiraf etmesi heyecan dolu dakikalar yaşattı. İşte, Çukur 16. son bölümle neler olduğuna ilişkin tüm ayrıntılar ve Çukur 17. yeni bölüm fragmanı ile ilgili en yeni gelişmeler…

 

ÇUKUR 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV ekranlarının başarılı ve iddialı projeleri arasında kendini gösteren Çukur 17. yeni bölümden ilk sahne (fragman) yayınlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...