Tgrt Haber
05 Ocak 2018 11:10

Vartolu'nun gerçek hayatı film gibi!

'Çukur' dizisinde canlandırdığı Vartolu karakteri ile gönüllerde taht kuran Erkan Kolçak Köstendil'li spor akademisine gidemeyince oyunculuğu tercih etmiş.

Vartolu'nun gerçek hayatı film gibi!
vartolu,

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da Vartolu karakterine hayat veren Erkan Kolçak Köstendil son dönemin en çok konuşulan oyuncuların başında geliyor. Ünlü oyuncu, bir dönem kalecilik yapmış.

Köstendil oyunculuk serüvenini şöyle anlatıyor:
 
Bursaspor'da kaleciydim. ÖSS'den yüksek puan alamazdım çünkü rakamlarla aram iyi değildi. Spor Akademisi'ne girmek isterdim ama kaleci olduğum için çok hızlı koşamıyordum.
 
Geriye konservatuvar kaldı. Lisedeki hocam Zuhal Köseoğlu beni konservatuvara yönlendirdi. İstanbul'a telefon açıp "Bir çocuk göndersem bakar mısınız?" dedi.
 
Telefonun ucundaki kişi "Biz Bursa'dayız" diye yanıt verdi. 10 dakika sonra Erkan Can ile Ali Sürmeli okula geldi. Erkan Can bana "Shakespeare'i biliyor musun?" diye sordu.
 
SAKARYA FIRAT'TA OYUNCULUĞA BAŞLADI
 
O dönem 'Romeo+ Juliet' adında bir film vardı. "Biliyorum, Leonardo DiCaprio" dedim. Erkan Can "Çok işimiz var" dedi. (Kahkahalar) Ardından İstanbul'a gelip konservatuvara girdim. Oradan sonra ilk uzun soluklu işim 'Sakarya Fırat'ta oyunculuğa başladım.

Öte yandan Köstendil'in hayranları, oyuncunun Kurtlar Vadisi'nde rol aldığı dönemdeki görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...