Tgrt Haber
30 Ağustos 2017 15:20

Vatan Şaşmaz'ın siyah önlüklü ilkokul fotoğrafı

Beşiktaş'ta lüks bir otelin 10'uncu katında eski manken Filiz Aker tarafından sırtından 4 kurşunla vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz’ın, ilkokul yıllarına ait bir fotoğrafı ortaya çıktı.

Vatan Şaşmaz'ın siyah önlüklü ilkokul fotoğrafı
vatan şaşmaz,ilkokul fotoğrafı

27 Ağustos Pazar akşamı otel odasında cinayete kurban giden Vatan Şaşmaz'ın yıllar öncesi ait bir fotoğrafı paylaşıldı.

Ses sanatçısı Onur Akay, Beşiktaş'ta bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından sırtından vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz’ın, ilkokul yıllarına ait bir fotoğrafını paylaştı. 

Öldürülen sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz’ın hiçbir yerde olmayan siyah önlüklü ilkokul fotoğrafını, Instagram adresinden paylaşan Onur Akay, Şaşmaz’ın sevenlerini duygulandırdı. 

Küçüklüğündeki bakışlarının hiç değişmediği görülen fotoğrafa Akay, “Gerçek adı gibi vatansever olan kaybettiğimiz sunucu ve oyuncu arkadaşımız Vatan Şaşmaz, bu sene Zafer Bayramı'nı kutlayamadı. Bu hiçbir yerde olmayan fotoğrafını, onun tüm sevenlerine armağan ediyorum. Nur içinde yatsın inşallah...” notunu düştü.

Vatan Şaşmaz'ın siyah önlüklü ilkokul fotoğrafı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...