Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Nisan 2015 05:31

Volga Tamöz, 'Allah korusun hiç popüler olmayayım'

Bugüne kadar birçok ünlü ismin aranjörlüğünü yapan Volga Tamöz, popüler olmak istemiyor: Allah korusun, işim dışında hiç konuşulmayayım

Volga Tamöz, 'Allah korusun hiç popüler olmayayım'
volga tamöz, ünlü,

'Volga Tamöz No 2' adlı albümünde Emre Altuğ, Hande Yener, İzel, Nükhet Duru, Berksan, Murat Dalkılıç, Keremcem, Atiye gibi isimleri bir araya getiren Volga Tamöz, 1993 yılından beri pek çok ünlü ismin aranjörlüğünü yapıyor. Tamöz, yeni albümünü ve şöhretle ilişkisini anlattı…

Albümdeki şarkıları seslendiren isimleri siz mi belirlediniz?
Aslında hem komple ekibimiz, hem de şarkılar belirledi. Çünkü her şarkı, onu seslendirecek kişiyi çağırıyor.

Peki, teklifinizi geri çeviren oldu mu hiç?
Hayır, hiç olmadı. Sadece plak şirketlerinden izin alamayan sanatçı arkadaşlarım oldu. 'Sebastian', Hande'nin şarkısıydı ki, albümü patlattı. Klip yayınlanmaya başladığında beklediğimiz, tahmin ettiğimiz gibi tepkiler aldık. Çok da iyi gidiyor şu anda 'Sebastian'. Albümün çıkış şarkısı olarak çok yakıştı. Arkasından daha birçok klip gelecek.

Yıllardır sanatçılarla yan yanasınız ama sizi tanımıyoruz. 'Volga Tamöz No1' ve 'Volga Tamöz No2' albümlerini niye çıkardınız?
Aslında bu albümler; biraz nefes almak, kendi alanımda gelişmek için. 1996'dan beri bu sektördeyim. Çalışmaya çok erken başlamanın faydalarını görüyorum şu anda. 39 yaşındayım; bugüne kadar sayısını hatırlayamadığım kadar şarkı ve albüm yaptım. 18-19 yaşlarımdayken Mustafa Sandal, Ajda Pekkan, Emre Altuğ, Serdar Ortaç'ın 18-19 hit şarkısını yaptım. Ben hayatı biraz daha kendime göre kurguladım.

Nasıl bir kurgu bu?
Stüdyodan çıktıktan sonra iş benim için bitiyor ve özel hayatım başlıyor. Dolayısıyla herkesin sorduğu 'Niye hiçbir zaman önde olmadın?' sorusunun yanıtı çok açık: Benim hayatım, 13 yaşımdan beri ünlü insanlarla geçiyor. Ama ben hiçbir zaman ünlü olmak istemiyorum. Bu hayatınızı sınırlayan bir şey. Sonuçta popüler olmak her zaman için dikkat gerektiriyor. Allah korusun, hiçbir zaman işim dışında popüler olmak istemem. Yaptığım işlerin konuşulması mutlu ediyor beni.

HERKESLE RAHAT ÇALIŞIYORUM
En kolay, en rahat çalıştığınız kim var?
Açık söyleyeyim; ben hemen hemen herkesle çok rahat çalışıyorum. Onlar da benim için aynı şeyi söylüyorlar. Benim için her şarkı, her proje çok farklı heyecanlar. O yüzden herkesle rahat bir çalışma ortamı yaratıyoruz.

Yurt dışında projeleriniz var mı?
Yabancı müzik yapmayı zaten seviyorum. Yabancı prodüksiyonlarla da çok şarkı yaptım. Yurt dışında Almanya'da, Yunanistan'da ve farklı dilde bir şarkı yapmak beni heyecanlandırıyor. Açıkçası yurt dışında da yeni projelere imza atmayı düşünüyorum. Aklımızda da bazı projelerimiz var.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...