Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Haziran 2018 23:36

Yasak Elma final mi yapıyor?

FOX TV'deki 'Yasak Elma'nın 'Halit'i Talat Bulut'un (62), 19 yaşındaki kostüm asistanı Özge Şimşek'i sette taciz ettiği söylenmişti. Talat Bulut Yasak Elma'dan ayrılacak mı?

Yasak Elma final mi yapıyor?
Yasak Elma

Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Halit Argun karakterini canlandıran Talat Bulut'un 19 yaşındaki kostüm asistanını taciz ettiği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Konu hakkında hem genç kadın hem de Talat Bulut birbirlerini suçlayan açıklamalarda bulunmuştu.

Konu yargıya da taşındı. Şimdi merak edilen ise Yasak Elma dizisinin en olacağı, eğer dizi devam edecekse Halit Argun karakterini canlandıran Talat Bulut'a ne olacağı. Konuya köşesinde yer veren Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu neler olacağını yazdı. İşte Sina Koloğlu'nun yazısı:

''YARGININ KARARINI BEKLİYORUZ''
"Yasak Elma'da, Talat Bulut krizi yaşandı. Kendisine cinsel taciz suçlaması var. Konu yargıya gidiyor. Çok şey yazıldı. Ben de olayın son durumunu, Fatih Aksoy'a (Med Yapım/Yapımcı) sordum. Aksoy, ''Yargı karar verecek, biz de ona göre bir karar alacağız'' dedi. Dizi, sezon finali yapıyor ve tatile çıkıyor.

Talat Bulut, bugün için Fatih Aksoy'a gideceğini söylemişti. Sordum, ''Hayır, yok öyle bir şey'' yanıtını verdi. Peki, ''Bulut olmadan bir B planı var mı?'' diye sordum. Şu an düşünmediklerini söyledi yapımcı...''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...