Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Temmuz 2018 10:15

Yaz dizilerinden biri gidici!

Kanalların yaz sezonundaki dizi yarışlarında geçtiğimiz haftanın sonuçları ortaya çıktı. Reytinglere bakılınca yaz sezonunun bitiminde sezona devam etme şansı en düşük olan da ortaya çıkıyor.

Yaz dizilerinden biri gidici!
yaz dizileri

Erkenci Kuş’un zirveyi kaptırmadığı yaz dizilerinde durum ortaya çıktı! Birisi gidici! Mesut Yar, Posta’daki köşesinde Yaz ekranının dizilerini ele aldı ve bakın hangi bilgileri verdi:

“Bavulu en erken hangisi toplar?
Geçtiğimiz haftanın dizi reytinglerine bakalım isterseniz. Toplam izleyici grubunda zirvede “Erkenci Kuş” (Star TV) var. Hemen ardından “Meleklerin Aşkı” (Show TV) geliyor. Üçüncü sırada “4N1K İlk Aşk” (FOX) var. Dördüncü sırayı “Darısı Başımıza” (Show TV), son sırayı da “Kalbimin Sultanı” (Star TV) almış…

Önceki gün yayına giren “Ege’nin Hamsisi” (TRT 1) ise önümüzdeki haftanın sıralamasında kendine nispeten iyi bir yer edinecek gibi. AB grubunda ise sıralama; çok küçük reyting farklarıyla toplam izleyici grubuyla paralel gidiyor! Bu reytinglere bakarsak sizce bavulu en erken hangisi toplar?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...