Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Ağustos 2018 11:44

Yıldız Tilbe'de O Ses Türkiye 'den ayrılıyor

Gökhan Özoğuz'un O Ses Türkiye'den ayrılmasının ardından Yıldız Tilbe de yarışmaya veda etti. Ünlü şarkıcının yerine ise yarışmada 3 sezon jüri üyeliği yapan Ebru Gündeş geri dönüyor.

Yıldız Tilbe'de O Ses Türkiye 'den ayrılıyor
yıldız tilbe,o ses türkiye

2. Sayfa'nın haberine göre Gökhan Özoğuz'un ayrılığının ardından Yıldız Tilbe'de yarışmanın jüri üyeliğine veda etti. Tilbe'nin yerine ise 3 sene yarışmada jüri üyeliği yapan Ebru Gündeş'in geleceği iddia edildi.

YILDIZ'IN YERİNE EBRU GÜNDEŞ GELİYOR
Tilbe'nin yerine eşi Reza Zarrab'la zor günler geçirdiği için Acun'dan izin isteyerek yarışmaya ara veren Ebru Gündeş'in geleceği iddia edildi.

GÖKHAN ÖZOĞUZ VEDA ETTİ
Ekranların sevilen yarışması O Ses Türkiye'nin fenomen jüri üyesi Gökhan Özoğuz, programın yeni sezonunda jüri koltuğuna oturmayacağını sosyal medya hesabından duyurdu. Özoğuz, sevenlerine kötü haber veren şu sözlerle vermişti: "Beni çok heyecanlandıran bir proje ile eş zamanlı olarak başlayacak yeni albümün kayıtları ve en önemlisi sizlerle konserlerde daha çok buluşabilmek için bu sene, 5 yıl boyunca keyifle yaptığım 'O Ses Türkiye'de yer almayacağım. Başta Acun ve Esat olmak üzere tüm Acun Medya ekibine, jürideki arkadaşlarıma ve bana 5 yıl boyunca müzikal olarak büyük deneyim yaşatan yarışmacı dostlarıma teşekkür ediyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...