Tgrt Haber
01 Şubat 2018 19:32

Yıllar sonra gelen Barış Manço itirafı

19 yıl önce aramızdan ayrılan ünlü sanatçı Barış Manço, özellikle sanat dünyası tarafından anıldı. Sosyal medyadan ünlüler tarafından yapılan paylaşımların en dikkat çekeni İbrahim Tatlıses'in gönderisi oldu. Tatlıses, yıllar önce Barış Manço ile bir plak anlaşması yaptıklarını fakat gerçekleştiremediklerini belirterek, "Başka firmalara yaptığın plaklarla şarkılarla avutuyoruz kendimizi" dedi.

Yıllar sonra gelen Barış Manço itirafı
barış manço,,ibrahim tatlıses,

Albümleri, televizyon programları ve kişiliğiyle herkesin sevdiği bir sanatçı olan Barış Manço, bundan 19 yıl önce aramızdan ayrılmıştı. Usta sanatçıyı ölümünün 19. yılında sevenleri unutmadı.

Birçok ünlü isim, sosyal medya hesabında Manço'yla ilgili paylaşımlar yaptı. Fakat İbrahim Tatlıses'in Barış Manço'yla ilgili bir anısı, en çok dikkat çeken paylaşım oldu. Tatlıses, yıllar önce Manço’yu plak şirketine alacağını ancak bunun gerçekleşemediğini söyledi.

İbrahim Tatlıses Instgram hesabından yaptığı paylaşımla şunları söyledi:

"Yaz tahtaya bir daha, tut defteri kitabı, sarı çizmeli Mehmet Ağa bir gün öder hesabı. Vallahi sen gittin gideli, kimse hesap ödemedi be Usta. Kimseler seni unutmadı be Usta. Demek ki; unutulmayacaklar arasındaymışsın be Usta, seni özlüyoruz be Usta, Allah’ın rahmeti, bereketi üstüne olsun be Usta. Bizim şirkete bir kaset anlaşması yapıyorduk, Bodrum’da konuşmuştuk be arkadaş ama olmadı. Başka firmalara yaptığın plaklarla şarkılarla avutuyoruz kendimizi. Adam olacak çocuk daha adam olamadı be Usta..."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...