Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Eylül 2017 11:29

Yonca Evcimik iddiaları yalanladı

Vatan Şaşmaz'ın yerine "Kazasız Kul Olmaz" projesinin sanat danışmanlığına getirildiği konuşulan Yonca Evcimik iddiaları yalanladı

Yonca Evcimik iddiaları yalanladı
yonca evcimik,

İş ve trafik kazalarına dikkati çekmek ve farkındalık oluşturmak üzere sürdürülen "Kazasız Kul Olmaz" projesinin sanat danışmanlığına, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Vatan Şaşmaz'ın yerine Yonca Evcimik getirilmişti.

"VATAN'I ÇOK SEVERDİM"

53 yaşındaki Evcimik, kadın arkadaşlarıyla Bebek Lucca'daydı. Mekan çıkışında habercilerin sorularına yanıt veren Evcimik, "Vatan konusunu hiç açmasak ben o olaya çok üzüldüm. Vatan'ı çok severdim" diye konuştu.

"VATAN'IN YERİNE GELDİĞİM DOĞRU DEĞİL"

Vatan Şaşmaz'ın yerine projeye girdiği konuşulan Evcimik konuya şu sözlerle açıklık getirdi: "Biz zaten daha öncesinde bu proje için görüşmeler yapıyorduk. Vatan'ın yerine olduğum doğru değil var olan bir şeye, o yaşanan vahim olay denk geldi sadece."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...