Tgrt Haber
24 Mart 2017 14:38

“15 Temmuz’a kadar TSK bir defa ‘FETÖ’ demedi”

FETÖ terör örgütünün hava kuvvetleri içindeki yapılanmasıyla ilgili iddianamede “2013-2016 arasında eğitim alan F-16 pilotlarının tamamına yakını FETÖ’cü” denilmesi, Medya Kritik programında konuşuldu. Gazeteci Yazar Cem Küçük, “15 Temmuz’a kadar TSK bir kere bile FETÖ demedi. Ben bunları 2015’in Kasım’ında söyledim. O zaman deli diyenler çıktı. Şimdi kim haklıymış görsünler” dedi.

“15 Temmuz’a kadar TSK bir defa ‘FETÖ’ demedi”
medya kritik,

Tek bile kalsa bildiğini söylemeye devam edeceğini belirten Cem Küçük, “O zamanlar tehdidi tam algılayamadılar. Ben FETÖ’cü F-16 pilotu oranını yüzde 70 demiştim. İnsaflı insanlarmışız. Şimdi iddianame çıktı ve ‘Tamamına yakını FETÖ’cü’ dendi. Kim haklı çıktı şimdi” dedi. Bu konuyu yazdıktan sonra haksızlıklara uğradığını belirten Küçük, “15 Temmuz’a kadar TSK bir defa bile FETÖ demedi. Bir kere ‘Paralel yapı’ sözünü ağzına almadı” diye konuştu.

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, Cem Küçük’ün bu konunun üzerine gittiğini ve işinden, ekmeğinden olduğunu söyledi. Türk Hava Kuvvetleri’nde 2013, 2016 arasında eğitim alan F-16 pilotlarının tamamına yakın olmasına şaşırdığını belirten Uğur, “Olağanüstü korkunç ve ürpertici bir durum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...